Dacian Cioloș, în direct cu ascultătorii Europa FM: Soția mea nu s-ar mai întoarce în Franța

Premierul Dacian Cioloş a afirmat că soţia sa, Valerie Cioloș-Villemin, a venit în România în 1998 şi “nu s-ar mai întoarce în Franţa”, el făcând această precizare în contextul în care vorbea despre românii stabiliţi în străinătate care au familii acolo şi care nu vor să mai revină în ţară.

Într-o ediție specială a emisiunii România în Direct, de la Europa FM, de Ziua Națională, șeful Executivului a făcut aceste afirmaţii în contextul în care discuta despre românii care lucrează în străinătate şi care nu se vor mai întoarce să locuiască în România, având rudele deja stabilite acolo.

“Mulţi probabil că nu or să mai vină să se întoarcă sută la sută acasă pentru că au familii acolo, au copii acolo”, a spus Dacian Cioloş.

“Şi dumneavoastră v-aţi însurat, nu, cu o doamnă dn Franţa”, a amintit moderatorul emisiunii, Moise Guran.

“Da, dar ea a venit în România. Din ’98 soţia mea e în România şi la noi e invers. Ea nu s-ar mai întoarce în Franţa, dar asta e altă poveste”, a afirmat premierul.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

El a mai spus că se gândeşte şi la o modalitate de a-i informa şi atrage pe românii din străinătate ca să investească în proiecte care să se deruleze în România, pentru că aceştia cunosc pieţele şi mentalitatea occidentale, scopul iniţiativei fiind acela ”de a rămâne în ţară o valoare adăugată cât mai mare”.





Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS