Cutiuța viselor împlinite, modul simplu prin care puteți ajuta Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă ”Alexandru Roșca”

#Cutiuța viselor împlinite” este un proiect pornit de sărbători de Clubul Rotaract Piatra Neamț în beneficiul Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă ”Alexandru Roșca”, din Piatra Neamț.

În schimbul unei donații de 10 lei veți primi o cutiuță din hârtie, realizată manual, care să vă reamintească de ajutorul oferit pentru dotarea cu materiale și obiecte necesare amenajării sălii de gimnastică a școlii pentru obținerea performanței copiilor cu dizabilități. Cutiuțele pot fi comandate de la adresa rotaractpiatraneamt.ro/doneaza.

Potrivit inițiatorilor campaniei, C.S.E.I. Alexandru Roșca este deficitară în ce privește dotările cu echipamente sportive și accesorii necesare desfășurării antrenamentelor de gimnastică, acesta fiind și motivul pentru care se trâng fonduri astfel încât copiii ambițioși care luptă pentru medalii la campionatele Special Olimpics să se poată antrena într-o sală echipată decent.

Cei care aleg să facă o donație prin ”#Cutiuța viselor împlinite” au și șansa de a câștiga un sejur la Predeal, la tombola ce va avea loc în seara Balului de caritate – „Marile Speranțe” din data de 17 decembrie.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS