Cum va arăta showul României pe scena Eurovision 2018 – GALERIE FOTO

Reprezentanții României au avut prima repetiţie oficială pentru Eurovision 2018, ocazie cu care s-au putut vedea și primele detalii ale showului României pe scena concursului muzical.

După repetiţie, regizorul Petre Năstase și Gabriel Scîrlet, regizorul muzical, alături de artişti şi Iuliana Marciuc, şefa delegaţiei României, au discutat in Viewing Room cu echipa tehnică a gazdelor detaliile show-ului. Vineri, 4 mai, va avea loc a doua sesiune de repetiții în care vor fi puse la punct ultimele detalii pentru showul României pe scena Eurovision 2018.

„Suntem încântați să realizăm o premieră la Eurovision, aducând pe scena concursului nu mai puțin de 31 de personaje.

Chiar dacă regulamentul nu permite mai mult de șase artiști pe scenă, noi vom realiza o premieră și vom fi, într-un fel, mai mulți. Spectacolul nostru include și 25 de manechine purtând măști care sugerează depersonalizarea și riscul pierderii identității într-o lume tot mai grăbită și mai indiferentă, la care suntem martori în viața de zi cu zi. Conceptul accentuează mesajul piesei, care este unul de speranță și de încurajare. Vrem să accentuăm cât de important este să te oprești, să privești în jurul tău și să te bucuri de viață”, au declarat artiștii la conferința de presă care a urmat reptițiilor de pe scena Eurovision.

Cum s-a văzut la prima repetiție oficială showul României pe scena Eurovision 2018