Confidenţialitate

Cum sună live Vanotek feat. Eneli – ”Back to Me” – VIDEO

Miercuri am descoperit în Deșteptarea o voce și un sound care par venite dintr-o altă țară. Apariția online a videolcipului piesei ”Back to Me” ne-a făcut să devenim mai curioși de colaborarea dintre Vanotek și Eneli , iar la Europa FM am avut surpriza plăcută să descoperim că piesa sună la fel de bine și în varianta ei live precum în cea înregistrată.

Sunetele lucrate atent și o voce perfectă fac din Vanotek feat. Eneli – ”Back to Me” o piesă cu potențial de hit.

Tot în Deșteptarea am ascultat și o piesă lansată în primăvara anului trecut și care deja a devenit hit în mai multe țări, în special din estul Europei.

Compusă de Vanotek și Eneli și produsă de Smash Production, lansată la Global Records, cu mix și master semnate de Sergiu Musteață, “Tell Me Who” a sunat la fel de bine și în martie 2018.

Între cele două piese, George Zafiu i-a invitat pe artişti să urce pe scena celui mai mare eveniment muzical de la malul mării, Europa FM Live pe Plajă 2018, ce va avea loc pe plaja dintre Venus şi Saturn, pe 26, 27, 28 iulie 2018. Cum au răspuns cu ”DA” pe loc, la vară ne vom întâlni la Europa FM Live pe Plajă și cu Vanotek și Eneli.