Cum sună live piesa cu care Feli vrea să meagă la Eurovision 2018, ”Bună de iubit” – VIDEO

Vineri dimineață, Feli a venit în Deșteptarea pentru a oferi o ultimă interpretare live a piesei cu care speră să reprezinte România anul acesta la Eurovision Song Contest.

Pentru publicul european, artista a anunțat că a înregistrat și o variantă în limba engleză pentru ”Bună de iubit”, dar ascultătorilor Europa FM a preferat să le ofere dimineața varianta originală, cu care deja a cucerit mulți susținători.

În finala Selecției Naționale Eurovision România 2018, ce va avea loc duminică, 25 februarie, la Sala Polivalentă din Bucureşti, Feli va interpreta varianta în limba engleză a piesei sale „Bună de iubit“.

Denumită „Royalty“, piesa va putea fi votată pentru a reprezenta România la Eurovision 2018, de la Lisabona, în perioada 8-12 mai.

„Eu cred că noi, femeile, ne oglindim una în cealaltă, că avem foarte multe lucruri în comun, indiferent de colţul de lume în care ne aflăm. Toate avem nevoie din când în când de ceva care să ne aducă aminte că suntem importante, că trebuie să ne iubim şi să ne respectăm un pic mai mult. «Bună de iubit» poartă acest mesaj universal şi mi-am dorit ca el să ajungă la cât mai multe femei din lumea aceasta“, a motivat Feli decizia de a-şi traduce piesa în limba engleză.