Cum s-a văzut Europa FM Live pe Plajă în backstage – GALERIE FOTO

Cel mai mare eveniment muzical de la malul mării, Europa FM Live pe Plajă s-a încheiat după trei zile în care peste 25 de artiști au urcat pe scenă în faţa unui public de peste 200.000 de spectatori.

Vineri 29 iulie, în prima seară Europa FM Live pe Plajă au făcut spectacol Smiley, Lidia Buble, Fly Project, Loredana, Voltaj, Adrian Sînă, dar şi mai mulţi artişti într-o spectaculoasă producţie DeMoga Show, cărora li s-au alăturat invitaţii surpriză Alina Eremia, Connect-R şi Feli.

Sâmbătă, spectatorii s-au bucurat la Europa FM Live pe Plajă alături de Delia, Carla’s Dreams, Antonia, Andra, VUNK şi Proconsul, dar şi de surprizele serii Nicoleta Nucă, Mihail şi Dan Bittman.

europa fm live pe plaja backstage (3)

Cea de-a treia seară a fost rezervată muzicii rock. Cele mai îndrăgite trupe românești de rock, Grimus, Robin and the Backstabbers, Byron, Zdob şi Zdub, Les Elephants Bizzares şi Viţa de Vie au încheiat cu energia și muzica lor cel mai mare eveniment de pe litoralul românesc, Europa FM Live pe Plajă.

europa fm live pe plaja backstage (4)

Europa FM Live pe Plajă 2016, a fost cel mai urmărit concert în online din România.

europa fm live pe plaja backstage (7)

Cu peste 750.000 de vizualizări pe Facebook, www.europafm.ro și prin intermediul aplicației oficiale pentru smartphone Europa FM, concertele Europa FM Live pe Plajă au devenit cele mai urmărite în online din România.

europa fm live pe plaja backstage (2)

europa fm live pe plaja backstage (8)

După cele trei seri Europa FM Live pe Plajă, transmisiunile video în direct au adunat peste 550.000 de vizualizări doar pe Facebook, în timp ce peste 200.000 de vizualizări au cumulat transmisiunile în direct ale concertelor pe site-ul europafm.ro, cel mai accesat site al unui post de radio din România.

europa fm live pe plaja backstage (1)

europa fm live pe plaja backstage (6)

Foto: Mihai Iorga