Cum pot fi recuperaţi banii pe biletele pentru concertele Holograf anulate

Trupa Holograf îşi suspendă activitatea concertistică până la recuperarea completă a lui Dan Bittman, toate showurile trupei fiind anulate.

Pe 10 octombrie, într-un comunicat de presă, trupa Holograf a anunţat că a fost nevoită să îşi amâne cele două concerte ‘Cât de departe’ care urmau să aibă loc pe 22 şi 23 octombrie, la Sala Palatului din Bucureşti, din cauza unor probleme de sănătate ale solistului formaţiei, Dan Bittman, care au fost însă rezolvate.

După ce concertele trupei Holograf ‘Cât de departe’ au fost reprogramate pentru 25 şi 26 februarie 2013, atât formaţia, cât şi echipa acesteia au decis să amâne şi aceste două date până la recuperarea completă a solistului Dan Bittman.

Cei care doresc să îşi recupereze banii sunt rugaţi să se prezinte până la data de 31 ianuarie 2013 cu biletul la agenţia de la care a fost achiziţionat. Persoanele care au achiziţionat bilete prin intermediul oficiilor poştale semnalizate Bilete.ro, pentru recuperarea contravalorii acestora, sunt rugate să contacteze Bilete.ro la 021.311.93.23 sau la e-mail office@bilete.ro. În oficiile poştale semnalizate Bilete.ro nu se efectuează retururi, precizează organizatorii concertelor într-un comunicat remis Europa FM.