Confidenţialitate

Cum a îndeplinit rugbistul Sonny Bill Williams visul unui puşti şi ce a urmat după – VIDEO

Au făcut înconjurul lumii imaginile emoţionante cu rugbistul Sonny Bill Williams care se întâlneşte pe tern cu un puşti care-l admira foarte mult şi căruia alege să-i dăruiască medalia câştigător al Cupei Mondiale cu naţionala Noii Zeelande.

Sonny Bill Williams i-a dăruit lui Charlie Lines, în vârstă de 14 ani, medalia de aur pe care a obţinut-o, sâmbătă, la Cupa Mondială de rugby. A făcut acest gest după ce puştiul, care-l admira, a păstruns pe teren, fiind doborât rapid de un steward.

“Făceam turul de onoare alături de colegii mei când un băiat a venit alergând şi a fost doborât de un agent de ordine, care i-a făcut un placaj. Mi-a părut rău pentru copil. L-am ridicat, l-am dus la mama lui şi am încercat să îi fac seara şi mai memorabilă. Este mai bine ca medalia să fie la gâtul lui decât la al meu”, a declarat Sonny Bill Williams.

Gestul emoţionant făcut de rugbistul Sonny Bill Williams adevenit viral pe Internet. Săptămâna aceasta, Sonny Bill Williams a primit din partea organizatorilor o nouă medalie, astfel încât să aibă şi el una, nu doar copilul al cărui vis l-a împlinit într-un mod atât de frumos.

https://www.youtube.com/watch?v=_nk48fzP3KQ

Reprezentativa Noii Zeelande a învins, sâmbătă, pe stadionul Twickenham din Londra, echipa Australiei, scor 34-17, şi a câştigat pentru a treia oară Cupa Mondială de Rugby.