Cum a fost la interviul acordat de Liviu Dragnea reporterului Europa FM Anca Grădinaru, cea care l-a întrebat duminică ”Aveți bagajele făcute?” – VIDEO

Unul dintre momentele cu o încărcătură aparte de duminică seara a fost reacția lui Liviu Dragnea la întrebarea reporterului Europa FM Anca Grădinaru: ”Aveți bagajele făcute?”. Chiar dacă întrebarea avea mai multe valențe, Liviu Dragnea s-a gândit imediat la decizia justiției pe care o aștepta o zi mai târziu, iar răspunsul său a fost unul pe măsură.

Liviu Dragnea a ajuns, luni după-amiază, la Penitenciarul Rahova, unde a fost încarcerat.

Cu câteva ore înainte, Instanţa Supremă îl condamna pe liderul PSD la 3 ani şi 6 luni de închisoare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Copilului Teleorman.

Liviu Dragnea va sta în carantină 21 de zile, perioadă în care i se vor face analize medicale, un examen psihologic şi se vor stabili activităţile pe care le va urma pe perioada detenţiei.

“Eu nu cred că am făcut nimic nemaipomenit. Doar şi-au spus cuvântul flerul şi anii întregi petrecuţi prin săli de judecată şi pe scările Parchetelor.
Abia ieri, fiind în sala de la Înalta Curte, după sentinţă, am realizat, mi-aţi spus şi voi, că am pus întrebarea pe care aţi fi vrut şi voi să i-o adresaţi.

Acum, dacă tot aţi reacţionat atat de mulţi, să vă povestesc o mică întâmplare de după ultimul interviu pe care i l-am luat lui Liviu Dragnea. Interviu 1 la 1, în studio, acum 4 ani. Primele minute au fost cam tensionate, apoi nu reuşeam să găsesc ritmul corect, ceea ce ma stresa. Până la urma, după vreo 20 de minute, totul a intrat în normal. Când a plecat, pe hol, Liviu Dragnea mi-a spus ceva ce m-a marcat atunci: Prima parte ai fost cam moale, dacă nu te trezeai, era de pomană.

A fost o lecţie pentru mine. Personalităţilor puternice le plac întrebările provocatoare.

Acum observ: După expresia feţei din fotografie, cred că nici atunci nu i-au plăcut întrebările mele”, relatează Anca Grădinaru.

Liviu Dragnea s-a întâlnit cu Anca Grădinaru la Interviurile Europa FM în perioada în care a fost doar președinte interimar al PSD. Se întâmpla în septembrie 2015. Atunci el a oferit o serie de declarații care au făcut valuri la momentul respectiv, dar care rămân la fel de relevante și azi pentru politica PSD și viziunea lui Liviu Dragnea.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS