Confidenţialitate

Cum a fost Europa FM Live pe Plajă în ultimii 5 ani pentru un fan care acum și-a urmărit artiștii direct de pe scenă – GALERIE FOTO

Europa FM Live pe Plajă a devenit punctul de întâlnire, vară de vară, al românilor din toate colțurile țării și nu numai. De la prima ediție și până acum, an de an, muzica reușește să adune pe plaja dintre Venus și Saturn zeci de mii de oameni care vibrează împreună pe acordurile pieselor preferate.

Atmosfera specială de la Europa FM Live pe Plajă trebuie trăită, pentru că este mai greu de povestit în cuvinte. Așa se face că de la primele ediții și până acum, Europa FM Live pe Plajă și-a câștigat un public fidel, dar dincolo de public, a reușit să creeze și sudeze noi prietenii.

Anul acesta, Avram Nicol Elena, din Galați, și-a găsit curajul să ne scrie că este nelipsită de la Europa FM Live pe Plajă de 5 ani și că și-ar dori să-i poată surpinde de aproape pe artiștii preferați cu ajutorul aparatului său foto.

Așa că pentru această ediție Avram Nicol Elena a avut acces în backstage dar și pe scena Europa FM Live pe Plajă și a putut să vadă ce se ascunde în spatele celui mai mare festival cu muzică românească.

“Mă numesc Avram Nicol Elena, sunt din Galați și am aproape 16 ani.

Vin la Europa FM Live pe Plaja de 5 ani și de fiecare dată e altfel. Scena, luminile, decorul, artiștii, atmosfera sunt diferite.

Am niște amintiri minunate care mă leagă de aceste concerte și vreau să le împărtășesc și cu voi. De la primul concert la care am partcipat și al doilea al vostru, mi-a rămas în minte o imagine a publicului. Eram prea departe de scenă să-i pot vedea pe cei de la Holograf, dar vedeam cum oamenii desenau în aer inimi cu brațele și cântau, și tineri și bătrâni.

Cea mai frumoasă experiență a fost cea a concertului din 2016, când am reușit să ajung mai aproape de scenă, iar bătrânul meu Fuji m-a ajutat să fac câteva cadre pe care ulterior le-am postat pe contul de Instagram și care au adus aprecieri ale unor oameni pricepuți în ale fotografiei de concert, ceea ce m-a încurajat și m-a determinat să iau lucrurile în serios, să muncesc, să trag cadre zilnic, să renasc o pasiune pe care o aveam dintotdeauna.

M-ați întreabat cum se vede Europa FM Live pe Plajă prin obiectivul meu? Ei bine, dacă la început veneam la concert pentru mine, pentru bucuria pe care o simțeam aici, astăzi lucrurile s-au schimbat, vreau să împărtășesc aceste trăiri și cu alții, să surprind și să păstrez imagini care să vorbească pentru totdeauna.

Oportunitatea pe care mi-ați oferit-o anul acesta, de a fi mai aproape de scenă, de organizatori și de artiști mi-a schimbat viziunea despre concertele Europa FM Live pe Plajă. Ele înseamnă: organizare, multă muncă, echipă, pasiune, dragoste pentru muzică și oameni.

Vă mulțumesc că m-ați primit alături de voi!”, ne-a scris Avram Nicol Elena, care ne-a trimis și câteva imagini surprinse de ea la Europa FM Live pe Plajă 2018.

Pentru cei care vor să vadă toate fotografiile ei, o pot găsi pe Instagram @a.niko.e și pe Facebook pe pagina ”Nicol | Little Photographer”