Cum a ajuns Irina Rimes la Vocea României – VIDEO

Irina Rimes este noul antrenor de la Vocea României. Vestea s-a răspândit rapid iar fanii showului TV cât și ai artistei au primit cu entuziasm vestea. Irina Rimes vorbește într-un interviu pentru Europa FM despre cum a devenit noul antrenor al emisiunii TV care stabilește în fiecare nou sezon recorduri de audiență.

Irina Rimes mărturisește că invitația de a se alătura proiectului a venit ”foarte subit, a venit pe nepregătite, a trebuit să mă pregătesc mult pentru asta. Și emoțional, și din toate punctele de vedere, și profesional. Este cel mai important proiect al meu de până acum. Mă bucur să-i fac față”.

Ea spune că implicarea în proiectul TV nu-i va afecta planurile artistice.

„Pe lângă Vocea României, pregătesc următorul album. Pregătesc și ceva interesant, niște colaborări interesante. Nu vă spun, că-i surpriză. Și niște videoclipuri interesante. Mult, e mult de muncă. Plictisitoare întrebarea asta, de obicei. Da, pregătesc aia, aia, aia. Până când nu se întâmplă, e neinteresant.”, spune artista în interviul acordat în backstage la Europa FM Live pe Plajă 2018.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS