Confidenţialitate

Cu E.ON Solar Home, te bucuri de independență energetică și costuri reduse cu energia | AUDIO

Dacă acum ceva timp părea doar un vis tehnologic îndepărtat, alimentarea casei cu energie electrică produsă în regim propriu a devenit realitate. Cu ajutorul unui sistem de panouri fotovoltaice avem posibilitatea de a produce singuri energia electrică de care avem nevoie, această soluție de energie regenerabilă înregistrând cea mai rapidă creștere din lume.

Și nu este surprinzător, un sistem fotovoltaic de 5 kW poate produce, în medie, 6.300 kWh/an -necesarul de consum pentru o locuință de până la 250 mp, asigurând astfel independența energetică  a beneficiarului, precum şi reducerea impactului casei asupra mediului.

Utilizarea energiei solare are mai mult sens acum decât oricând. Acum este mai ușor şi mai accesibil ca oricând să îți instalezi o soluție alternativă de producere a energiei, nepoluantă și cu potențial nelimitat care te ajută să reduci costurile, dar și emisiilor de CO2 din atmosferă.

Sistemele solare sunt fiabile și nu au întotdeauna nevoie de lumina directă a soarelui, ele pot genera electricitate chiar și atunci când este înnorat.

Cum să alegi un sistem fotovoltaic potrivit

Primul aspect de care trebuie să ții cont atunci când dorești să achiziționezi un sistem fotovoltaic este eficiența panourilor solare alese. Acest parametru, pe lângă faptul că reprezintă o referință a calității care face diferența între un panou premium și unul mediu, definește cantitatea de energie pe care o pot produce.

În plus, este important să evaluezi componența sistemului fotovoltaic. Pe lângă panouri fotovoltaice și invertor, componente precum rafturi, cabluri, conectori sau panouri electrice sunt foarte importante pentru că existența lor stabilesc atât funcționarea sistemului în parametri normali, cât și performanța lui.

Calitatea instalării sistemului este un alt aspect de la care nu trebuie să faci rabat. De cele mai multe ori, o calitate slabă a lucrării este asociată cu un cost mai mic, cauzat de personalul fără experiență. Riscul de a beneficia de o lucrare îndoielnică ce poate pune în pericol siguranța sistemului sau poate inhiba performanța acestuia nu ar trebui să fie o opțiune pentru nimeni.

E.ON Solar Home, soluția completă cu panouri fotovoltaice

Cu E.ON Solar Home, produci și îți alimentezi casa cu energie verde, reducând costurile cu fiecare răsărit.  Soluția este disponibilă în județele Alba, Arad, Bacău, Bistrița Năsăud, Botoșani, București, Caras Severin, Iași, Maramureș, Mureș, Neamț, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Suceava, Timiș si Vaslui.

Oferta E.ON este unică pe piață. Comparativ cu oferta altor magazine sau furnizori, E.ON Solar Home include mai mult decât furnizarea și instalarea echipamentului.

În primul rând, este oferită o soluție la cheie. Experții tehnici autorizați E.ON se ocupă de tot procesul, de la evaluarea, elaborarea proiectului și obținerea documentației necesare, până la instalarea și mentenanța întregului sistem. Sunt asigurate vizita expertului tehnic E.ON în locație, efectuarea măsurătorilor pentru evaluarea condițiilor de implementare, verificarea sistemului și a instalației electrice a acestuia, pe toată perioada contractului.

Panourile fotovoltaice instalate pot fi disponibile în configurații monofazate, trifazate și cu puteri instalate de la 3 kW la 50 kW. Vin la pachet cu sistem de prindere, structură de montaj, cabluri și conectică și pot fi amplasate pe orice tip de acoperiș, de preferat cu orientare spre sud și unghi de înclinare de 30 de grade.

Pentru că siguranța clientului este întotdeauna pe primul loc la E.ON, se folosesc doar echipamente premium, moderne și fiabile. Toate pachetele conțin invertoare hybrid Huawei, cu 10 ani garanție și panouri E.ON Aura cu 15 ani garanție.

Un alt avantaj pentru clienții E.ON este că pot achiziționa soluția în rate lunare fixe pe o perioadă de 1, 3, sau 5 ani sau să opteze pentru o singură plată, după instalare.

Soluția completă cu panouri fotovoltaice, E.ON Solar Home, este special creată pentru viitorii prosumatori, care doresc să producă energie verde din energia solară și să își reducă consumul de electricitate din rețea, protejând în același timp mediul. În plus, surplusul de energie electrică care rezultă din panourile fotovoltaice se injectează în rețea și este achiziționat de E.ON, în calitate de furnizor.

E.ON oferă pentru clienții rezidențiali care au calitatea de prosumatori și o soluţie de stocare, prin baterii, a energiei produsă de panourile fotovoltaice pentru consumul propriu. Sistemul propus este unul hybrid, on-grid sau off-grid, şi are o garanţie de 10 ani acordată de producător. El are capacitatea de a livra energie atunci când producția panourilor solare este mică sau deloc și poate prelua consumul de energie electrică al casei atunci când alimentarea din rețea este întreruptă.

Această inițiativă vine să completeze portofoliul de soluții de producere a energiei fotovoltaice și totodată să răspundă interesului crescut al clienților de a deveni prosumatori. În ultima perioadă, clienții rezidențiali au accesat toată gama de putere disponibilă: 3 kW, 4 kW, 5 kW, 6kW, 8kW, 10 kW, 12 kW, 15 kW, atât în sistem monofazic cât şi trifazic.

Primul pas pentru cei care doresc să devină mici producători de energie este să acceseze eon.ro şi să solicite o ofertă. Acum pot achiziționa o astfel de solutie și prin Programul Casa Verde Fotovoltaice, ce oferă aplicanțlor 20.000 lei subvenție de la stat. E.ON a făcut toate demersurile necesare pentru a deveni instalator validat AFM și chiar pregătește o ofertă specială.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.