Confidenţialitate

Cu cât sunt plătiți actorii de la Hollywood, pentru seriale TV

Actorii de top de la Hollywood se mută pe micile ecrane și sunt plătiți cu aproape un milion de dolari pe episod, dezvăluie publicaţia americană The Hollywood Reporter.

Îndrăgitul actor Robert De Niro a semnat pentur un salariu de 750.000 de dolari pentru fiecare dintre cele 20 de episoade ale unui nou serial produs pentru platforma Amazon.

Se spune că actorul Kiefer Sutherland va primi în jur de 300.000 de dolari pe episod pentru a juca în serialul ”Designated Survivor”, produs de ABC.

Actrița Meryl Streep va primi 825.000 de dolari pentru fiecare episod din miniseria TV ”The Nix”, însă nu se știe ce televiziune va difuza miniseria.

În martie, Netflix a achiziţionat drepturile pentru un remake al serialului norvegian de comedie ”Maniac”, în care rolurile principale vor fi jucate de Jonah Hill şi Emma Stone – care vor primi fiecare 350.000 de dolari pentru fiecare dintre cele 10 episoade prevăzute pentru primul sezon al acestui show.

”Cineva va depăşi cât de curând pragul de 1 milion de dolari per episod”, scrie the Holywood reporter.  Lucru care deja s-a întâmplat în cazul serialelor deja consacrate: Cinci actori principali din megaproducţia ”Game of Thrones” a postului HBO s-au coalizat şi au reuşit, după renegocieri, să obţină onorarii individuale puțin peste 1 milion de dolari pentru fiecare dintre episoadele ce vor fi difuzate în al şaptelea şi al optulea sezon.