Confidenţialitate

C.T. Popescu: Mă înfioară că niciun pesedist nu și-a exprimat revolta față de gestul doamnei Firea | AUDIO

Subiectul spitalului public pentru tratarea copiilor de cancer, construit din donații private în București, a fost dezbătut, joi, în Deșteptarea, la Europa FM.

Primarul general al Capitalei le-a acuzat, marți seară, pe Oana Gheorghiu și Carmen Uscatu, fondatoarele Asociației Dăruiește Viață, care ridică imobilul, că sunt interfața candidatului PLUS Vlad Voiculescu. Gabriela Firea a distribuit, totodată, pe contul său de Facebook, o postare cu limbaj suburban, denigratoare la adresa celor două.

Într-un interviu tv, edilul a insistat că terenul pe care se construiește spitalul aparține Primăriei Capitalei.

Asociația Dăruiește Viață a invitat jurnaliștii la o conferință extraordinară de presă, menită să dea publicității cine se află în spatele acetseia. Evenimentul este programat joi, începând cu ora 12.00.

În Deșteptarea, gazetarul Cristian Tudor Popescu a remarcat faptul că niciun pesedist nu și-a exprimat revolta față de gestul primarului general al Capitalei.

La rândul său, Moise Guran a făcut un apel către instituțiile de presă să renunțe la publicitatea făcută de Primărie la propriile proiecte.

Potrivit ziarului Libertatea, Gabriela Firea a cheltuit 1,1 milioane de euro ca să facă publicitate spitalului de copii Gomoiu, construit cu supraevaluări ”cu 2.485%”.

Conducerea postului Europa FM a decis să returneze sumele dintr-un asemenea contract cu municipalitatea bucureșteană, semnat în vară, și la care a renunțat ulterior. În plus, a anunțat Moise Guran, postul nostru de radio va pune la dispoziție spațiile publicitare respective pentru promovarea inițiativei “Noi construim un spital”.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.