Confidenţialitate

Craiova: Crimă în Grădina Botanică. O fată de 14 ani a fost ucisă, iar un tânăr a fost grav rănit, după ce au fost injunghiați

Crimă în Grădina Botanică din Craiova. O fată de 14 ani a fost ucisă, iar un tânăr a fost grav rănit, după ce au fost injunghiați. Presupusul autor a fost reținut de polițiști și este audiat.

Totul s-a întâmplat marți după-amiază, când cei doi tineri, o fată de 14 ani și un băiat de 20 ani, se plimbau în Grădina Botanică.

Un tânăr de 17 ani i-ar fi înjunghiat de mai multe ori în piept, mâini și picioare. Un trecător i-ar fi găsit pe cei doi tineri înjunghiați și a sunat la 112.

Fata a fost găsită de medici în stop cardio-respirator, cu răni grave. Au încercat să o resusciteze, însă fără rezultat. Băiatul a fost dus la UPU Craiova în șoc hemoragic și a fost transferat în sala de operații de la chirurgie toracica.

Tânărul care ar fi vinovat de comiterea faptei a fost reținut de polițiști și dus la audieri.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Dr. George Sarzea, SAJ Călărași, despre cei 6 copii intoxicați cu medicamente: „Era vorba de 2 comprimate și jumătate per doză și mama a înțeles 2 folii și jumătate, undeva la 30 de comprimate”. LIVE UPDATE