Cosmin Contra, nemulțumit de programul Cupei României: “Nu înțeleg această grabă de a juca”

Cosmin Contra anunță că Dinamo se confruntă cu probleme de lot înaintea partidei cu CS U Craiova, din sferturile Cupei României.

Tehnicianul alb-roșiilor nu îi va putea folosi în meciul de miercuri pe Bawab, Penedo și Adam Nemec. Aceștia sunt indisponibili după ce au evoluat la echipele lor naționale în preliminariile Cupei Mondiale – primii doi vor reveni abia miercuri în țară în timp ce Nemec a ajuns luni la București, dar este încă obosit.

Contra spune că sunt pierderi importante pentru Dinamo și acuză felul în care federația română de fotbal a întocmit calendarul Cupei, cu meciuri programate la o distanță atît de mică de acțiuni ale echipelor reprezentative.

Contra a vorbit și despre situația dinamoviștilor excluși de la naționala de tineret după ce au băut în avionul care îi ducea în cantonamentul tricolorilor din Spania. El spune că a discutat cu cei trei jucători sancționați, Nedelcearu, Dudea și Patrick Petre, care au fost reprimiți în lot, avînd în vedere problemele de efectiv cu care se confruntă Dinamo.

Întîlnirea cu CS U Craiova pentru accederea în semifinalele Cupei României se va disputa într-o singură manșă, miercuri, la Turnu Severin, de la ora 21.30.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS