Coronavirusul a întrerupt filmările în Italia la „Misiune Imposibilă 7”

Producția îl are pe Tom Cruise în rol principal, iar lansarea filmului este prevăzută pentru 23 iulie.

Din cauza amenințării pe care o presupune infectarea cu noul tip de virus, autoritățile locale venețiene fac eforturi să oprească orice adunare de persoane.

În aceste condiții, compania americană de film „Paramount Pictures” a anunțat că programul pentru cele trei săptămâni de filmări la Veneția a fost modificat din motive de siguranță, pentru protejarea actorilor și a echipelor.

Tom Cruise nu a ajuns în Italia, iar membrii echipei au primit undă verde pentru a se întoarce acasă înainte să înceapă filmările la cel de-al 7-lea film al seriei „Misiune Imposibilă”.

Între timp, jumătate dintre cinematografele italiene – 850, au fost închise.

Italia a anunțat ieri seară al șaptelea deces de coronavirus, iar numărul cazurilor de îmbolnăvire a crescut de la șase la peste 280 în doar cinci zile.

Țara peninsulară a devenit prima de pe continentul european care a instituit un cordon sanitar în jurul a zeci de orașe din nord.

Au fost afectate mai multe evenimente, precum Săptămâna Modei de la Milano sau Carnavalul de la Veneția, iar meciurile de fotbal au fost amânate sau jucate fără spectatori.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS