Cornel de la Vunk a luat-o la smotocit pe DJ Pisi

Solistul trupei VUNK s-a împrietenit cu cea mai cunoscută pisică din România, DJ PISI de la Europa FM.

Venit în vizită la sediul Europa FM pentru a pregăti concertul pe care VUNK îl va susţine peste o săptămână în Garajul Europa FM, Cornel s-a împrietenit cu DJ PISI. Felina, în vârstă de câteva luni, s-a jucat cu vedeta, s-a lăsat smotocită şi a tors la final fericită.

Cornel de la VUNK se alătură unei serii mai generoase de vedete care s-au lăsat cucerite de DJ PISI. După ce INNA s-a jucat cu DJ PISI înaintea concertului din Garajul Europa FM, Dan Teodorescu de la TAXI a făcut o vizită special la sediu pentru a o gâdila pe dj-iţa cu patru lăbuţe, iar Loredana a fost şi ea în studiourile Europa FM ca să o cunoască pe cea mai faimoasă pisică din ţară.

În direct pe frecvenţele Europa FM şi video pe pagina de Facebook Radio Europa FM şi pe 1 Music Channel, VUNK concertează pe 10 octombrie în cel mai muzical garaj din România.

Prima trupă din luna octombrie care va zgudui pereţii Garajului Europa FM, VUNK, este constant în topurile radio din 2008. ‘Artificii pe tavan’, ‘Astăzi nu te mai iubesc’, ‘Pleacă’ sau ‘Vreau o ţară ca afară’ sunt hituri care răsună în mintea oricui. Hiturile mai noi sau mai vechi VUNK vor răsuna şi miercuri, 10 octombrie, în Garajul Europa FM, începând cu ora 19:30.

Click aici pentru a vedea cum se joacă solistul VUNK cu DJ PISI