Confidenţialitate

Continuarea serialului „Sex and the City” va avea premiera pe 9 decembrie | AUDIO

Continuarea serialului „Sex and the City”, intitulată „And Just Like That”, va avea premiera pe 9 decembrie, cu două episoade. Restul de opt vor fi lansate săptămânal. Protagoniste sunt Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon şi Kristin Davis, iar acţiunea are loc după mai bine de 11 ani de când personajele interpretate de ele au apărut pe ecrane în al doilea lungmetraj „Sex and the City”.

Proiectul le are în centru pe cele trei prietene Carrie Bradshaw, Charlotte York şi Miranda Hobbes, la vârsta de 50 de ani.

Kim Cattrall, care a interpretat rolul Samantha Jones în serialul original şi în cele două lungmetraje care i-au urmat, nu a revenit în distribuţie.
Încă nu se știe cum va fi explicata absența Samanthei. Dar un reprezentant al HBO Max a declarat că, la fel ca în viața reală, prieteniile se estompează, iar pe prietenii de la 30 de ani s-ar putea să nu-i mai ai la 50.

În schimb, Chris Noth se va întoarce pentru a relua rolul lui Mister Big. Distribuția va include mai multă diversitate – presa de specialitate a scris ca aproximativ șase personaje noi vor fi introduse în noile episoade, trei dintre ele obișnuite în seriale care sunt și femei de culoare.

Creatorul serialului, Darren Star, nu mai face însă parte din proiect. „Sex and the City” a fost creat pe baza romanului omonim al lui Candace Bushnell, apărut în 1997. A fost lansat de HBO în 1998 şi a avut şase sezoane, până în 2004.

Sursa foto: Facebook / HBO Max

Citește și: Oraşul israelian Tel Aviv este cel mai scump din lume, conform unui clasament publicat de revista The Economist | AUDIO

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.