Confidenţialitate

Continuă războiul declarațiilor dintre Arhiepiscopia Romano- Catolică și primarul Capitalei

Arhiepiscopia Romano-Catolică din București îi cere primarului general să infirme că managerul dezvoltatorului proiectului Cathedral Plaza este naşa sa de căsătorie, aceasta legătură fiind considerată o posibilă explicație a tergiversării demolării imobilului de birouri.

Informaţia referitoare la legătura de rudenie dintre Daiana Voicu şi Gabriela Firea a apărut pe contul de Facebook  al lui Francisc Doboş, purtător de cuvânt al Arhiepiscopiei Romano-Catolice din Bucureşti, care a postat şi o fotografie cu cele două.

Ieri,  Gabriela Firea a solicitat înlocuirea lui Doboş din funcţie, invocând conduita acestuia şi postările de pe Facebook.

Reprezentanţii Arhiepiscopiei subliniază acum că Primaria este obligată să pună în aplicare hotărârea judecătorească definitivă și irevocabilă de demolare a Cathedral Plaza, decizia instanței – veche de 5 ani- neputînd fi cenzurată de nicio autoritate publică şi nici de un sondaj de opinie anunțat de Gabriela Firea, întrucât ar reprezenta ”o ingerinţă în sfera puterii judecătoreşti, inadmisibilă într-un stat de drept”, se arată în comunicatul ARCB.