Constanța: Târg cu oferte pentru minivacanța de 1 Mai și pentru vara lui 2017

A X-a ediție a Târgului de Turism “Vacanța”, organizată la Constanța de Camera de Comerț și ANAT demonstrează că litoralul românesc a pregătit oferte atractive pentru minivacanța de 1 Mai și pentru vara lui 2017. Numai la deschiderea sezonului estival, pe litoral și în Delta Dunării, sunt așteptați cel puțin 40.000 de turiști.

Pe litoralul românesc pregătirile pentru deschiderea sezonului estival sunt în toi. Hotelierii fac ultimele reparații. În luna aprilie, Mamaia trebuie să fie gata pentru întâmpinarea primilor turiști, spune Nicolae Bucovală, președintele hotelierilor din stațiune.”Pe 20 aprilie nici nu admitem ca Mamaia să nu fie pregătită pentru primirea turiștilor. Noi, investitorii, hotelierii din Mamaia, suntem în grafic, am chemat deja oamenii la muncă, facem investițiile necesare”.

Zeci de agenții de turism și hotelieri de pe litoral, din Delta Dunării, din țară și din Bulgaria, își prezintă, la Constanța, ofertele de vacanță. Pentru minivacanța de 1 Mai, s-au lansat deja sejururi de 2-3 zile. La un hotel de trei stele, in Mamaia, o cameră costă 180 de lei cu mic dejun inclus. Iar pentru sezonul estival, cu rezervările early booking și mai ales cu emiterea tichetele de vacanță, stațiunile vor fi pline, susține vicepreședintele ANAT Cristian Bărhălescu

“Vom vedea o creștere foarte mare pe litoralul românesc, Delta Dunării. Prețurile pornesc de la 60 -70 de lei locul în cameră, pe noapte, până la 300 de euro pe cameră sau apartament în locațiile de 5 stele”.

Weekend-ul de 1 mai începe pe 27 aprilie, cu festivalului de muzică electronică Sunwaves, la care sunt așteptați 10.000 de turiști din Europa și din România.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS