Confidenţialitate

Constanța: O mamă ce își căra fiica într-un prosop și amenința că o aruncă în fața mașinilor, internată la psihiatrie. Spunea că fata este posedată | AUDIO

Incident șocant la Constanța. Mai mulți trecători care au văzut o femeie alergând agitată cu un copil în brațe, înfășurat într-un prosop, au alertat poliția. Martorii au spus că mama amenința că își va arunca fetița în fața unor mașini. Femeia este acum anchetată pentru rele tratamente aplicate minorului.

Scenele tulburătoare au fost surprinse de un martor care a sunat la poliție. Copila de 6 ani, dezbrăcată, dar cu capul înfășurat într-un prosop, era purtată în brațe de mama care alerga spre bulevard.

„Da, e înfășurat capul într-un prosop. Nu știu, e legat. Stați aici doamnă, unde fugiți?”, se aude vocea unui bărbat care a sunat la poliție în momentul în care a văzut-o pe femeie cum își căra copilul.

Inițial, mama ar fi strigat că vrea să își arunce copilul în fața mașinii pentru că fetița ei este posedată. Speriată, o femeie a sunat la telefonul copilului. Până la sosirea polițiștilor mama a fost ținută în loc de martori.

„Intrucât femeia a refuzat să coopereze cu autoritățile și avea un comportament agitat s-a luat măsura conducerii acesteia la spitalul de psihiatrie Palazu Mare”,  a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța, Andreea Iliescu.

Mama ar fi făcut o criză și ar fi explicat că fetița avea febră și a scos-o afară acoperită cu un prosop pentru a se răcori.

„Reprezentanții DGASPC Constanța, împreună cu minora în cauză și bunicul acesteia, au fost conduși la sediul Secției 1, unde s-a luat decizia ca aceasta să rămână în îngrijirea bunicului până la clarificarea situației”.

Inspectorii de la Protectia Copilului l-au sunat și pe tatăl fetiței. Bărbatul, marinar aflat în voiaj, a transmis că se întoarce în țară pentru a avea grijă de copilă pe perioada cât situația soției se va lămuri.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Foto: Captură YouTube / Replica de Constanța

Citește și: Elevii din Constanța l-au creat pe Marius, robotul care îți păzește locuința | AUDIO