CONSTANȚA: Două dintre persoane rănite în accidentul de microbuz, internate

Două persoane au fost internate în urma accidentului rutier petrecut, miercuri dimineaţă, la intrarea în municipiul Constanţa, când un autoturism şi un microbuz de pasageri s-au ciocnit, celelalte persoane fiind externate. Accidentul a fost provocat de un şofer din judeţul Hunedoara, pe numele căruia polițiştii au deschis dosar penal.

Potrivit unui comunicat al Spitalului Judeţean Constanţa, în urma accidentului rutier petrecut miercuri dimineaţă la intersecţia bulevardului Tomis cu bulevardul Aurel Vlaicu, la Unitatea de Primire Urgenţe din cadrul unităţii medicale au fost aduşi 12 pacienţi şi doi dintre aceştia au fost internaţi.

“În urma investigaţiilor de specialitate, doi pacienţi au fost spitalizaţi. Este vorba despre un bărbat care a fost internat în secţia Chirurgie Generală şi o femeie care a fost internată în secţia Chirurgie Generală Terapie Intensivă. Ceilalţi 10 pacienţi au fost externaţi, cu recomandări medicale în ambulatoriu”, se arată în comunicatul Spitalului Judeţean Constanţa.

De asemenea, cei doi copii răniţi în accident – unul de patru ani, celălalt de 13 ani – au fost evaluaţi de către medici, dar nu au necesitat internare.

Potrivit reprezentanţilor ISU Dobrogea, echipele de intervenţie au fost solicitate să intervină miercuri, în jurul orei 4.20, la un accident rutier petrecut în municipiul Constanţa, la intersecţia bulevardului Tomis cu bulevardul Aurel Vlaicu în care au fost implicate un autoturism şi un microbuz.

În autoturism se aflau două persoane, soţ şi soţie, iar în microbuz 12 persoane, 10 adulţi şi doi copii.

La faţa locului s-au deplasat o autospecială de apă cu spumă, un echipaj SMURD tip C, două echipaje SMURD tip B, iar de la Serviciu Judeţean de Ambulanţă au sosit la locul accidentului o ambulanţă tip C şi cinci ambulanţe tip B.

Poliţiştii spun că un bărbat în vârstă de 52 de ani, din localitatea Lupeni, judeţul Hunedoara, conducea un autoturism Renault pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanţa, iar la intersecţia cu bulevardul Tomis a intrat în coliziune cu un microbuz de transport persoane, care circula pe respectivul bulevard. În urma impactului, microbuzul s-a răsturnat.

Poliţiştii au întocmit dosar penal în acest caz.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS