Confidenţialitate

Condamnat definitiv, Liviu Dragnea rămâne șef al PSD

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat că, în urma consultărilor cu membrii conducerii partidului, a decis să rămână la conducerea PSD întrucât o retragere a sa ar destabiliza toate activităţile din campania electorală.

Liviu Dragnea a spus, după şedinţa Comitetului Executiv al partidului, că a decis să rămână în continuare la conducerea PSD şi să gestioneze campania electorală.

Am avut discuţia în partid. Dincolo de solidaritatea firească şi omenească, am încercat să aflu ce ar însemna o retragere a mea (…) Părerea majorităţii a fost că retragerea mea poate să destabilizeze toate activităţile de campanie şi, în aceste condiţii, am decis să rămân în continuare în această funcţie, să gestionez în continuare campania electorală. Vom mai avea o discuţie după alegerile locale“, a declarat Dragnea.

Dincolo de o solidaritate mai mare sau mai mică, 95% dintre colegii mei au susţinut rămânerea în funcţie în interesul partidului şi al comunităţilor pe care le reprezintă”, a continuat liderul PSD.

El a mai afirmat că “părerea colegilor” a fost că o retragere a sa ar aduce deservicii partidului.

Liderul PSD a mai spus că a văzut şi “părerea domnului Ponta” şi îi mulţumeşte.

Întrebat la cine făcea referire Victor Ponta când i-a transmis să se ferească PSD de toţi «ofiţerii» acoperiţi sau descoperiţi care vor să preia PSD, Liviu Dragnea a răspuns: ”Toţi suntem curioşi. Dacă ştie, să-i spună. Poate-i protejăm”.

Decizia instanței este profund nedreaptă – a reacționat liderul PSD, Liviu Dragnea, după ce astăzi a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare în dosarul Referendumul.

Înconjurat de colegii de partid, Liviu Dragnea a anunțat că a stabilit împreună cu aceștia să rămână în funcția de președinte al PSD.

    

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat, vineri, de instanţa supremă, la doi ani de închisoare cu suspendare, în dosarul “Referendumul”, după ce iniţial primise un an de închisoare cu suspendare, decizia fiind definitivă.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie i-a majorat astfel pedeapsa liderului PSD şi a dispus şi un termen de încercare de patru ani.