Confidenţialitate

Concluziile utile și pentru tine, trase de Cristina, Sabin și Mihai după 3 săptămâni în programul ”Good Routine®: 3 PENTRU O PROVOCARE”

După 3 săptămâni în programulGood Routine®: 3 PENTRU O PROVOCARE, i-am rugat pe Cristina, Sabin și Mihai să tragă concluzii care îi pot ajuta și pe alții care vor să-și găsească rutine bune și să-și seteze starea de bine.

Provocările din Deșteptarea au fost propuse alături de Good Routine®, gama de suplimente alimentare de la Secom®, create cu ingrediente atent alese, fără alergeni sau aditivi și dezvoltate în laboratoare cu certificări și atestate internaționale.

Good Routine® crede că starea de bine începe cu o rutină bună. Acel moment în care începem să ne gândim cum să ne fie puțin mai bine. Cum să ne găsim confortul mental și echilibrul. O rutină bună este o promisiune luată pe termen lung. O promisiune care în timp ne ajută să devenim mai activi și să ajungem la starea de sănătate pe care ne-o dorim.

Mihai

În cele 3 săptămâni, Mihai a înțeles că o dietă variată și sănătoasă nu este deloc greu de menținut, chiar dacă uneori mai facem și excese. Însă poate fi nevoie să ajutăm organismul cu suplimente ce conțin tulpini de bacterii benefice, o modalitate simplă pentru a păstra totodată sanatatea florei intestinale pe termen lung cât și pentru sprijinirea sistemului imunitar.

În sprijinul lui Mihai a venit Synergize-Your-Gut®. Suplimentul se administrează sub forma de capsule cu eliberare prelungita, fapt care împiedică degradarea tulpinilor bacteriene de către acizii din stomac și favorizează eliberarea tulpinilor viabile la nivel intestinal.

Cristina

Cristina a ales provocarea pentru sport și din tot ce ne-a povestit, în Deșteptarea și pe europafm.ro, pare că și-a atins cu brio obiectivele. Ca să-și facă antrenamentele mai eficiente, Cristina a mărturisit că va încerca și suplimentele alimentare Good Routine®.

Față de formulele clasice de suplimente, cu colagen hidrolizat sau peptide de colagen hidrolizat, doza necesară de Build-Your-Joints® este mult mai mică. De exemplu, prin comparație cu formulele pe baza de glucozamină și condroitină, o capsulă de UC-II echivalează de regulă cu trei tablete ce conțin glucozamină și condroitină. De asemenea, cantitățile de 40 mg ca doză zilnică pentru UC-II, față de 2-3 grame de colagen hidrolizat și 5-10 grame de peptide de colagen. Cu Build-Your-Joints® poți ajuta articulațiile să funcționeze mai bine începând de azi.

Sabin

Epuizat la început, ușor pesimist în urmă cu o săptămână, mult mai zen după trei de provocare, Sabin trage la final concluzii mult mai optimiste. Planul pentru relxare al lui Sabin s-a dovedit ceva mai greu de pus în practică, mai ales că are doi copii mici, plini de energie, care-i aduc noi provocări în fiecare zi. Așa că s-a adaptat din mers, iar la final a găsit și o soluție pentru a trece cu bine de provocarea pentru relaxare.

În susținerea lui vine și suplimentul alimentar Good Routine Mag-Your-Mind®, un complex de minerale, extracte vegetale și vitamine, conceput pentru a susține reducerea oboselii și a stresului. Principalul ingredient, compusul mineral Magneziu bisglicinat, este o sare a magneziului ușor absorbită de către organism. Mag-Your-Mind® mai conține Vitaminele B6 și B9, precum și extracte vegetale din Rhodiola rosea si Schisandra chinensis, care contribuie la reducerea stresului.