Concertul lui Chris Brown din Suedia, boicotat de fani

Chris Brown a avut săptămâna aceasta parte de o primire deloc călduroasă în Stockholm, unde concertul său a fost boicotat de fani.

Întreg oraşul unde Chris Brown urma să concerteze a fost împânzit de afişe reprezentând-o pe Rihanna desfigurată, aşa cum arăta în 2009, în fotografiile făcute la poliţie, după ce artistul, atunci iubitul ei, a bătut-o.

Artistul nu s-a lăsat impresionat de campanie şi nici spectatorii nu s-au lăsat impresionaţi de mesajul emoţionat de pe afişele concertului de la Ericsson Globe, aşa că Chris Brown a cântat la începutul săptămânii în faţa unei săli aproape pline.

Nu este pentru prima dată când Chris Brown este primit astfel de fani. În Marea Britanie lansarea noului său album a fost urmată de o amplă campanie împotriva lui – ‘Avertizare: Nu cumpăraţi acest album! Acest bărbat bate femei’.

În luna octombrie, rapperul american Chris Brown declara că este decis să îşi reia relaţia sa cu Rihanna, după ce s-a despărţit de iubita sa Karrueche Tran. El afirma că nu a putut depăşi legătura ‘de prietenie’ pe care o are cu cântăreaţa originară din Barbados. În ciuda dragostei pe care i-o poartă, artistul nu a ezitat să o agreseze violent.

Chris Brown a agresat-o fizic pe Rihanna în seara care a precedat gala premiilor Grammy din 2009 – agresiune pentru care a fost condamnat la şase luni de muncă în folosul comunităţii şi la impunerea unui regim de libertate condiţionată timp de cinci ani.