Concertul Anastacia de la București, reprogramat. Ce trebuie să faceți dacă v-ați cumpărat deja bilet

Din motive independente de voința organizatorilor, concertul starului pop Anastacia, anunțat inițial la Sala Palatului din București pentru data de 29 iunie, a fost reprogramat pe 4 noiembrie, de la ora 20.00, în aceeași locație.

Cei care au achiziționat bilete pentru concertul din data de 29 iunie sunt rugați să le păstreze, întrucât acestea rămân valabile pentru concertul reprogramat în noiembrie. Toate persoanele care vor alege să păstreze biletele pentru evenimentul din toamnă vor primi din partea organizatorului un bilet gratuit la concertul sopranei Emma Shaplin, eveniment ce ce va avea loc pe 30 octombrie la Sala Palatului din București.  Persoanele interesate vor putea intra în posesia biletului gratuit prin prezentarea biletului la concertul Anastacia la intrarea cu numărul 10 (presă) a Sălii Palatului, cu o ora înainte de începerea concertului Emma Shapplin.

Totodată, persoanele care doresc recuperarea contravalorii biletelor sunt rugate să se adreseze punctelor de vânzare de la care au fost achiziționate. Returnarea banilor se va efectua în termen de 45 de zile, respectiv în perioada 29 iunie – 12 august 2015.

Organizatorii le adresează scuze tuturor cumpărătorilor de bilete, precum și partenerilor media și colaboratorilor pentru eventualele neplăceri cauzate, și le mulțumesc anticipat pentru înțelegere.