Concert caritabil cu TAXI, pe 9 septembrie la Hard Rock Cafe

Melodiile trupei Taxi se vor auzi live, pe 9 septembrie, la Hard Rock Cafe, în cadrul unui concert ce face parte din campania Music For Autism.

Fondurile rezultate din vânzarea biletelor vor fi donate în beneficiul copiilor cu tulburări din spectrul autist.

În ultimii ani, trupa Taxi a continuat să aibă preocupări diverse: a explicat pe larg „Subtitrarea la români”, s-a preocupat de iluminatul stradal – „Strada mea cu-n singur bec”, după ce a petrecut câteva zile pe o plajă a depistat  o „Dramă în Vamă”, a lansat mesaje motivaționale – „Bă, treci la coadă!”, dar și-a păstrat și latura romantică, foarte bine reprezentată prin „Cele două cuvinte”, “Non Stop” și „Ești iubibilă”. 

Concertul din 9 septembrie va veni în sprijinul proiectului Music For Autism ce are ca scop strângerea de fonduri pentru utilarea Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Albatros din Constanţa.

Instituţia oferă terapii ajutătoare copiilor cu diverse tulburări şi deficienţe şi are un efectiv de 250 de copii diagnosticaţi cu autism, tulburări asociate şi deficienţă mintală.

Finanţarea obţinută în urma concertului va servi la utilarea unei săli de muzică, cât şi la achiziţionarea altor materiale necesare în terapiile ce vizează integrarea profesională şi socială.

O altă parte a fondurilor strânse se vor direcţiona către Asociaţia de Terapii Suportive Hipoterapia – ce oferă terapie cu ajutorul cailor pentru copiii cu dizabilităţi.

Biletele pentru concert au preţuri cuprinse între 30 şi 40 de lei şi se găsesc pe www.eventim.ro, www.bilete.ro şi www.iabilet.ro.