Confidenţialitate

Conacul în care locuiau cei trei fraţi din Constanţa s-a prăbuşit – GALERIE FOTO

Conacul în care locuiau cei trei fraţi din Constanţa, Emilian, Mirela şi Ana, alături de părinţii lor, s-a prăbuşit. Clădirea a fost dărâmată controlat, la cererea proprietarilor, declară Teodora, mama copiilor.

 Mirela și Ana, în vârstă de 10, 9, respectiv 5 ani, locuiau împreună cu părinții lor într-un conac abandonat de la marginea orașului Constanța, care se putea prăbuși oricând.

Familia se refugiase, practic, într-una dintre încăperile clădirii, fără curent, canalizare sau gaze. Împreună cu părinții lor, copiii locuiau într-o încăpere de cel mult 10 metri pătrați, în care construiseră o sobă, puseseră parchet și văruiseră pereții.

Teodora, mama celor trei copii, făcea tot posibilul să îi trimită la școală și să le asigure minimul necesar unui trai decent.

După ce a auzit povestea lor în campania “Urmează-ți Visul” de la Europa FM, primarul orașului Constanța, Decebal Făgădău, i-a anunțat în direct, în Deșteptarea, că începând cu 1 martie se vor putea muta în noua lor locuință din cartierul Henri Coandă din Constanța.

Apartamentul nu e foarte mare, dar acum, familia duce o viață normală. Sigur, poate nu vi se pare nimic spectaculos, dar cei trei copii au făcut duș pentru prima oară acum câteva luni, când s-au mutat în noua casă.

„Nu vă mai spun că nici nu mai voiau să iasă din duș. Plângeau când i-am scos. Nu mai stau să chinui la lighean, ca o parte e spalată, alta nu… Știti cum e.. la dus e mult mai bine. Te speli din cap până în picioare”, mărturisește Teodora, mama copiilor.