Compact: Un nou single, “La Mulţi Ani, Iubirea Mea…” – VIDEO

Trupa Compact revine în atenţia publicului cu un nou single, “La Mulţi Ani, Iubirea Mea…”, pe care îl dedică tuturor celor care cred în puterea dragostei.

Noul single este compus de Compact şi produs în studiourile HaHaHa Production.

“Echipa HaHaHa Production a făcut mai multe variante la piesă, dar Paul a ales-o pe asta pentru ca a fost cea mai apropiată de stilul Compact”, spune Smiley.

Videoclipul piesei este regizat de către Richard Stan şi Claudiu Stan, iar protagonişti sunt 3 actori consacraţi de teatru şi film, Cristi Iacob, Alexandra Velniciuc şi Adriana Nicolae.

Pe lângă povestea în sine, aceea a unei mame ocupate şi a unui tată iubitor şi grijuliu, clipul ilustrează şi o lecţie de viaţă, prin personajul interpretat de către Adriana Nicolae, cu deficiente auditive, care, în ciuda acestora, nimic  nu o împiedică să îşi manifeste sentimentele.

„Am lansat noul nostru clip – “La mulţi ani, iubirea mea!” Richard Stan şi Claudiu Stan (Vision Production) au împachetat povestea atât de frumos pusă în scenă de actorii Cristi Iacob, Alexandra Velniciuc şi Adriana Nicolae. Noi vă dedicam această piesă vouă, voi cui o dedicaţi?”, au scris membrii compact pe site-ul formaţiei.

Formația Compact a luat ființă în 1977, în Cluj-Napoca şi a debutat pe scena Clubului Universității. În 1983 este lansat primul mare succes al formaţiei, “Fata din vis”, care aduce notorietatea acesteia. Doi ani mai tarziu, “Fata din vis” apare pe primul album propriu al trupei, căruia îi dă şi titlul.

De-a lungul anilor, trupa Compact a lansat hituri precum “Fata din vis”, “Pe tine te-am ales”, “Cântec pentru prieteni” sau “Mi-e tare dor de tine” şi a susţinut mii de concerte în toată ţara timp de 38 de ani, cântând totodată şi pe aceeaşi scenă cu Bonnie Tyler, Scorpions sau Deep Purple.