Confidenţialitate

Comitetul Politic USR PLUS confirmă retragerea susținerii politice pentru premierul Florin Cîțu | VIDEO

Comitetul Politic USR PLUS confirmă retragerea susținerii politice pentru premierul Florin Cîțu:

“În cazul în care partenerii din Coaliția de guvernare nu acceptă schimbarea premierului Florin Cîțu, Comitetul Politic al USR PLUS decide susținerea moțiunii de cenzură împotriva cabinetului Florin Cîțu și depunerea acesteia în cel mai scurt timp posibil”, au anuțat liderii formațiunii, Dan Barna și Dacian Cioloș.

Reprezentanții USR PLUS au reacționat pe Facebook imediat după anunțul premierului Florin Cîțu privind aprobarea în Guvern a programului Anghel Saligny.

În mesajul de pe rețeaua de socializare, premierul Florin Cîțu și ministrul Lucian Bode sunt comparați cu Liviu Dragnea și cu Florin Iordache. Reprezentanții USR PLUS îi cer din nou premierului să demisioneze.

Adoptarea PNDL 3, un nou abuz marca OUG 13. Florin Cîțu și Lucian Bode le-au făcut românilor exact ceea ce le-au făcut Dragnea si Iordache în 2017: au călcat în picioare justiția și și-au făcut cale liberă să fure. Florin Cîțu, demisia!”, au scris, pe Facebook, reprezentanții USR PLUS.

Reacția a venit la puțin timp după ce Florin Cîțu a anunțat aprobarea în Guvern a programului Anghel Saligny.

„Am aprobat singurul punct pe ordinea de zi, Programul Național de Investiții Anghel Saligny Vreau să fie foarte clar că acest program se regăsește în programul de guvernare și nu facem, prin decizia de astăzi decât să respectăm programul de guvernare. Cine spune altceva nu face decât să mintă sau nu vrea să respecte programul de guvernare”, a anunțat premierul Florin Cîțu.

Premierul a respins acuzațiile venite de la USR PLUS potrivit cărora programul de investiții este o încercare de „mituire” a primarilor.