Confidenţialitate

Colțarele pentru bucătărie: sunt confortabile? (P)

Colțarele sunt un trend fashion, deși dacă ne uităm la bucătăriile de acum câțiva ani, chiar și la cele mai tradiționale, vom descoperi acest tip de scaun chiar și în bucătăriile din secolul trecut. Această soluție este o modalitate de a economisi spațiu și de a oferi continuitate unui spațiu din locuință.

Ești interesat să pui un colțar în bucătărie? Daca te gandesti la asta, raspunsul este da, este o alegere grozava care s-ar putea incadra foarte bine in armonia locuintei tale. Problema stilului, dimensiunii sau utilitatii se poate rezolva deoarece oferta este larga si variata, asa ca sfatul decoratorilor este daca iti doresti o astfel de soluție in bucatarie, nu vei regreta.

Avantajele unui coltar intr-o bucatarie

1. Economisirea spațiului este în mod tradițional marele avantaj atribuit băncuțelor de acest tip, dar nu este singurul, deși este adevărat că este unul dintre principalele motive pentru a avea acest tip de scaun în spații mici sau neregulate. Este o bună idee.

2. Se pretează la orice stil. Colțarul are reputația de a fi tradițional și chiar rustic, dar când vei începe să te uiți la gama actuală de colțare, vei descoperi că acestea pot fi de fapt elegante, moderne, în stil nordic sau 100% personalizabile.

Colțarele pot fi din lemn , dar pot fi și din fier forjat, combinate cu tapițerie într-o mie de culori cu imprimeuri… din punct de vedere al formelor, pot fi foarte simple, pentru a trece aproape neobservate, dar pot deveni, de asemenea, elemente de mare personalitate și stil. Desigur, sunt elemente de resursă în decorațiunile nordice și industriale, cele două tendințe ale modei.

3. Perfecte de facut pe măsură. În bucătăriile sau sălile de mese neregulate sau cu spații cu forme neobișnuite, colțarele sunt de obicei o resursă interesantă deoarece pot fi realizate pe măsură destul de ușor și se pot adapta pentru a profita cu mare ușurință de colțuri și tot spațiul.

În bucătăriile în care stâlpii, coloanele sau acele elemente tipice de arhitectură care fac mereu să domnească orice decor incomod, colțarele sunt o soluție pentru a obține spațiu pentru a găzdui mult mai multe persoane la masă.

4. Câștigi în capacitate. Aceeași masă care cu scaune poate găzdui 4 persoane, cu un colțar bucătărie poate găzdui 6 și, în plus, poți profita de ambele laturi pentru ca mai mulți meseni să stea pe scaune separate. Scaune ieftine găsești pe Emag.

Deși nu pare, scaunele ocupă spațiu în jurul lor, chiar și cele mai elementare și simple. Totuși, exact invers se întâmplă cu colțarele: sunt doar două laturi cu picioare, nu există cotiere, nu ai spătare… într-adevăr, dacă ai nevoie de multe locuri la o masă, un colțar este soluția pentru a nu a pierde niciun milimetru de spațiu.

5. Element versatil. Nu te gandi la un colțar doar pentru bucătărie, poate fi perfect și pentru un dormitor, un hol si, bineinteles, o terasa sau o gradina. Colțarele sunt elemente de care vei profita cu ușurință acasă mulți ani, chiar dacă vei schimba stilul sau funcționalitatea încăperilor din casa ta. Treci la alb integral în bucătărie ? Nicio problemă, colțarul poate fi vopsit sau lăsat în culoarea lemnului pentru a oferi o notă plăcută.

Un colțar se mișcă și își transformă utilizarea foarte ușor, este un element simplu și cu multe întrebuințări în cadrul unei locuințe, așa că dacă te hotărăști să achiziționezi unul, vei avea o piesă de mobilier pentru totdeauna. Cu toate acestea, este important ca asigurarea dumneavoastră de locuință să protejeze toată mobila din casa dumneavoastră împotriva evenimentelor neprevăzute pentru o liniște deplină.

Un singur dezavantaj al colțarelor bucătărie?

Disconfortul colțarelor de bucătărie este cel mai argumentat dezavantaj atunci când vine vorba de a nu recomanda unul pentru masa din bucătărie sau din sufragerie. Într-o anumită măsură, trebuie recunoscut că a sta pe o bancă este mai incomod decât a sta pe scaun, dar nu neapărat.

În plus, ține minte că există modele cu spătare confortabile, bănci late și posibilitatea de a pune pe ele perne sau tapițerie. Cu toate acestea, mitul lipsei de confort este complet combătut.