Cod galben de viscol pentru judeţele Neamţ şi Suceava

Meteorologii au emis în această dimineaţă, o atenţionare cod galben de viscol pentru zona de munte a judeţelor Neamţ şi Suceava, valabilă până la ora 14.00

Potrivit ANM, în acest interval, la peste 1700 de metri altitudine vor fi intensificări ale vântului, care la rafală vor atinge şi depăşi 80-90 de kilometri la oră, viscolind şi spulberând zăpada şi determinând reducerea vizibilităţii.

Se circulă în condiții de iarnă pe unele drumuri

Conform Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, duminică dimineaţă traficul se desfăşoară cu dificultate pe DN7C (în judeţul Argeş), DN7A Voineasa (judeţul Vâlcea) – limita cu judeţul Hunedoara, DN67C Novaci – Rânca (în judeţul Gorj), DN18 (în judeţul Maramureş) şi DN17, în judeţele Suceava şi Bistriţa-Năsăud. 

De asemenea, în judeţul Alba, pe DN7, între Sebeş şi limita cu judeţul Hunedoara, şoseaua este umedă, iar din cauza  temperaturii scăzute a devenit alunecoasă şi se intervine cu utilaje de împrăştiere a materialului antiderapant. Şi pe DN75, pe sectorul Câmpeni – Arieşeni – Ştei, traficul rutier se desfăşoară în condiţii dificile, pe carosabil existând zăpadă în amestec cu material antiderapant.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS