Cod galben de vânt puternic și ceață în mai multe regiuni ale țării

Până la 08.00 este în vigoare un cod galben de intensificări ale vântului care la rafală vor atinge și depăși temporar 55-65 km/h.

Vizate sunt localitățile Sibiu, Avrig, Cisnădie, Tălmaciu, Boița, Porumbacu de Jos, Racovița, Roșia, Sadu, Șelimbăr și Turnu Roșu din județul Sibiu, iar până la 09.00 vizată de o avertizare similară este zona de munte a județului.

Un cod galben de ceață este în vigoare până la 11.00 în județul Vrancea (localitățile Adjud, Focșani, Mărășești, Bălești, Bordești, Câmpineanca, Corbița, Cotești, Dumbrăveni, Garoafa, Golești, Gologanu, Gugești, Homocea, Milcovul, Movilița, Obrejița, Păunești, Ploscuțeni, Popești, Pufești, Răstoaca, Ruginești, Sihlea, Slobozia Bradului, Slobozia Ciorăști, Tâmboești, Țifești, Urechești și Vânători), în județul Galați (localitățile Buciumeni, Cosmești, Nicorești și Poiana), în județul Iași (Alexandru I. Cuza, Butea, Ion Neculce, Mircești, Oțeleni, Rachițeni și Strunga), în județul Neamț (în localitățile Roman, Bahna, Cordun, Doljești, Dulcești, Gâdinți, Gherăești, Horia, Icușești, Ion Creangă, Moldoveni, Săbăoani, Sagna, Secuieni, Tămășeni, Trifești, Valea Ursului și Bira) și în județul Bacău (în localitățile Bacău, Berești-Bistrița, Buhoci, Cleja, Corbasca, Dămienești, Faraoani, Filipești, Găiceana, Gârleni, Gioseni, Hemeiuș, Horgești, Huruiești, Itești, Letea Veche, Luizi-Călugăra, Măgura, Mărgineni, Negri, Nicolae Bălcescu, Orbeni, Pâncești, Parava, Parincea, Prăjești, Răcăciuni, Racova, Roșiori, Sascut, Săucești, Secuieni, Tamași, Tătărăști, Traian, Ungureni, Urechești, Valea Seacă, Vultureni și Sărata).

Un cod galben de vânt este în vigoare până la 11.00 în zonele de munte ale județelor Gorj și Vâlcea. La altitudini de peste 1.700 de metri, vântul va sufla la rafală cu 70-80 km/h.

Până la 11.30 vântul suflă cu putere în zona de munte a județului Hunedoara și zonele de munte din Buzău, Prahova, Argeș și Dâmbovița, dar și în județul Caraș Severin.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS