CNN: Focuri de armă auzite într-o suburbie a Parisului

Citând martori oculari, CNN anunţă că s-au auzit focuri de armă în Saint-Denis, o suburbie a capitalei franceze.

Mai mulţi poliţişti ar fi fost răniţi.

Franţa a fost îndoliată, vinerea trecută, de sângeroase atacuri teroriste comise la Paris, în care au murit 132 de oameni, între care şi 2 români.

Starea de urgenţă este menţinută în Franţa, care a fost asigurată, ieri, că va primi tot sprijinul de care are nevoie din partea partenerilor săi din Uniunea Europeană.

În Belgia, au fost suplimentate patrulele militare, în special în capitala Bruxelles, de unde proveneau unii dintre autorii atacurilor de la Paris.

Se crede că, în total, au fost 9. 7 au murit în seara atentatelor, la Paris. Ceilalți doi sunt căutați.

Aseară, după decolarea din SUA, două zboruri Air France cu destinația Paris au fost obligate să își schimbe ruta din motive de securitate. Nu au fost comunicate alte detalii.

Tot aseară, micalul Germania – Olanda, programat la Hanovra a fost anulat. Au existat informații concrete despre o iminentă explozie în incinta stadionului sau în vecinătate. Spectatorii au fost evacuați în siguranță. Alerta antiteroristă a fost extinsă în tot oraşul german.

În Belgia, au fost suplimentate patrulele militare, în special în capitala Bruxelles, de unde proveneau unii dintre autorii atacurilor de la Paris.

Aviaţia franceză şi cea rusă au bombardat masiv ieri ţinte ale grupării jihadiste ISIS, cea are a revendicat atentatele.