Confidenţialitate

Cluj Napoca va găzdui cea mai mare conferință din România dedicată tehnologiilor mobile iOS și Android

La Cluj Napoca va avea loc pe 20 și 21 februarie a șaptea ediție a celei mai mari conferințe din România dedicată tehnologiilor mobile iOS și Android.

Timp de două zile agenda MobOS cuprinde workshopuri practice de construire de aplicații și scris cod, precum și prezentări din sfera de interes a dezvoltătorilor de aplicații mobile. Specialiști de la Google, Facebook și Google Developers Experts se alătură acestei ediții pentru a oferi o experiență de învățare pe măsura așteptărilor.

Printre subiectele abordate la MobOS 2020 se număra Swift, Firebase, cum arată viitorul telefoanelor smart, Flutter, Combine, Kotlin, dar și sistemele de operare ale mașinilor automate bazate pe tehnologia Android.

Prima zi a conferinței MobOS 2020 este dedicată workshopurilor, iar participanții vor petrece câte 5 ore învățând practic cum să construiască module specifice sau funcții complexe pentru aplicații mobile în ambele sisteme de operare.

Ziua a doua a evenimentului MobOS 2020 este ziua de prezentări și networking, partenerii propunând la rândul lor activități și concursuri complementare.