Confidenţialitate

Cluj-Napoca organizează un maraton de vaccinare care va dura trei zile. În București, 8 centre de imunizare vor avea program prelungit până la finalul anului | AUDIO

Impulsionate de cererea mare de vaccin anti-coronavirus din ultimele zile, autoritățile anunță că la nivelul Capitalei, 8 centre vor avea program prelungit în weekend până la finalul acestui an. Iar în țară, La Cluj-Napoca, se va organiza un maraton de imunizare care va dura trei zile.

Maratonul de vaccinare de la Cluj-Napoca

La Cluj-Napoca, maratonul va debuta vineri dimineață la ora 08:00 și va dura până duminică la ora 20:00. Imunizările se vor face non-stop, la centrul drive-thru de la Sala Sporturilor Horia Demian, cu ser Pfizer-BioNTech, fără să fie nevoie de programare în platformă.

Maratonul de vaccinare de la București

În București, 8 centre de imunizare vor avea un program prelungit în weekend. Acestea sunt deschise de la 8 dimineața până la miezul nopții, iar măsura poate fi aplicată peste tot în țară, după cum spune Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de imunizare.

„Abordarea aș lansa-o către celelalte județe, în mod deosebit către marile aglomerări urbane, mai ales în centrele universitare unde există personal voluntar, studenți, rezidenți”, a spus Valeriu Gheorghiță marți, 26 octombrie 2021.

Centrele care vor funcționa cu program de la 8 dimineața până la ora 24:00 sunt Romexpo, Cora Pantelimon, Circul Metropolitan, Park Lake, Mall Vitan, Palatul Copiilor, Centrul de Vaccinare din Drumul Taberei și Liberty Mall. Programul se va menține prelungit pe tot parcursul acestui an.

Sursa Foto: Pixabay

Citește și: Europa a făcut primele comenzi de Molnupiravir. Cum pot ajuta pastilele în infecția cu coronavirus | AUDIO

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.