Confidenţialitate

Circulație în sistem pendulă pe magistrala M2 de metrou, ruta Pipera – Berceni, după ce o persoană s-ar fi sinucis la Aviatorilor

Pe Magistrala M2 de metrou, ruta Pipera – Berceni se circulă în sistem pendulă după ce o persoană și-ar fi pus capăt zilelor aruncându-se în fața metroului la stația de metrou Aviatorilor. Polițiștii și medicii s-au deplasat la fața locului pentru primele măsuri în urma sesizării cu privire la faptul că persoana în cauză ar fi căzut pe șinele de metrou. În aceste momente, polițiștii verifică situația pentru a putea stabili cauzele și condițiile în care s-a produs evenimentul nefericit.

Metrorex: „Personalul Metrorex a anunțat SMURD pentru intervenție”

„Metrorex informează că astăzi, 28.06.2023, în jurul orei 14:15, în stația de metrou Aviatorilor, un călător a căzut în calea de rulare, pe firul 2, posibilă tentativă de suicid.

Circulația trenurilor a fost reorganizată și se circulă în sistem pendulă între stațiile Piața Victoriei și Pipera, pe firul 1.

Personalul Metrorex a anunțat SMURD pentru intervenție.

Conform procedurilor interne, organele abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o anchetă de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul”, transmite Metrorex.

Poliția Capitalei: „Polițiștii și echipaje medicale s-au deplasat la fața locului pentru a lua primele măsuri”

„La data de 28 iunie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Brigada de Poliție pentru Transportul Public au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană s-ar fi precipitat și ar fi căzut pe calea rulare a metroului, în Sectorul 1.

Polițiștii și echipaje medicale s-au deplasat la fața locului pentru a lua primele măsuri.

În continuare se efectuează verificări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul”, transmite Poliția Capitalei.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Incendiu la o hală de deșeuri din vestul Sibiului, pe o suprafață de 300 de metri pătrați | VIDEO