Confidenţialitate

Ciprian Ciucu, despre demisia din PNL: „Nu este momentul oportun să fac un gest extrem” | AUDIO

Ciprian Ciucu, liderul PNL București, a fost invitatul Ioanei Ene Dogioiu în emisiunea „Piața Victoriei” la Europa FM. Ciprian Ciucu a spus la ce concluzie a ajuns în privința demisiei din PNL.

Pe 9 noiembrie 2021, Alex Tocilescu a postat pe Facebook o analiză a situației în care se află Ciprian Ciucu, iar două opțiuni pe care le-ar fi avut liderul PNL București, în opinia lui Alex Tocilescu, ar fi fost: demisia sau rămânerea în partid în tăcere.

„O variantă ar fi să-ți dai demisia”, scria Alex Tocilescu pe Facebook, în timp ce a doua variantă ar fi fost să „rămâi în partid și să taci. Îți vezi frumos de treaba ta la sector, mai faci un pod, mai mături o frunză, mai asfaltezi o stradă, faci bine la oameni, lumea te iubește, poate te mai votează o dată”.

În același timp, tot Alex Tocilescu a scris în analiza sa că demisia „n-ar fi o variantă, că ai pierde și funcția; o înlocuim cu <<rămâi în partid și faci opoziție pe față, critici tot ce se întâmplă, țipi, faci gălăgie>>”.

Ciprian Ciucu a răspuns analizei lui Alex Tocilescu într-un comentariu: „M-am gândit. Și mă gândesc. Ceea ce mă ține este că fără mine, și știu ce vorbesc, alianța pe București s-ar destrăma în câteva zile. Nicușor Dan ar fi pe nicăieri în acest context și 3 ani ar trece degeaba. Reflectez”.

Sursa foto: Facebook

Ciprian Ciucu, la Europa FM: „Nu este momentul oportun să fac un asemenea gest extrem”

Invitat în emisiunea „Piața Victoriei” de la Europa FM, liderul PNL a spus că: „M-am gândit. E un proces de reflecție pe care nu l-am încheiat în totalitate pentru că nu este deloc ușor să-ți dai demisia dintr-un partid în care ai fost timp de cinci ani de zile și trei ani de zile când eram student, deci opt ani de zile singurul partid în care am fost membru. Și în acest context nu-mi pică bine această alianță și am zis că reflectez. Este foarte greu de spus dacă o demisie a mea ar rezolva ceva în acest moment. Este o decizie extrem de grea și încă nu am văzut finalul negocierii pentru că și asta contează foarte mult”.

Întrebat dacă finalul reflecției este încă deschis, Ciprian Ciucu a spus că: „Finalul este aproape închis. În sensul că nu cred că este momentul oportun să fac un asemenea gest extrem”.

Citește și: Pensionarii care își primesc banii pe card sau în cont bancar pot cere de la CNPP talonul de pensii în format electronic | AUDIO