Confidenţialitate

Ciolacu: Discutăm propunerea IMM-urilor despre creșterea salariului minim cu 200 de lei, sumă neimpozabilă | AUDIO

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, spune că există discuții pe o propunere venită din partea IMM-urilor: în cazul în care se crește salariul minim cu 200 de lei, acei bani să nu fie impozitați.

„Este și o propunere din partea IMM-urilor dacă se mărește salariul minim cu 200 de lei, atunci acei 200 de lei să nu fie impozitați”, a spus Marcel Ciolacu.

Întrebat dacă majorarea salariului minim se va întâmpla anul acesta sau în 2023, Marcel Ciolacu a spus că: „Este o discuție s-o avem de anul acesta”.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 

Președintele Camerei Deputaților a vorbit și despre faptul că o serie de măsuri de sprijin pentru români au fost hotărâte în coaliție și vor avea un buget de 17 miliarde de lei, o parte din bani fiind din fonduri europene.

„Multe au fost discutate în spațiul public, cele cu voucherele, cele despre transportatori despre cum facem deducerea pentru anumite accize și distribuitori. Toate intră în acest pachet pentru România. Unele au fost deja convenite în coaliție, iar unele vor avea o componentă – aproape 17 miliarde de lei. Din aceste 17 miliarde de lei, 7 miliarde vor fi pe fonduri europene”, a mai spus liderul PSD.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Citește și: Activitatea românilor cu PFA va fi recunoscută drept vechime în muncă. Legea merge la Klaus Iohannis pentru promulgare | AUDIO