Confidenţialitate

Cinci tineri remarcabili sunt în cursa pentru marele premiu de 12.000 de euro oferit de Fundația Alexandrion la Gala Matei Brâncoveanu 2020

Fundația Alexandrion premiază cinci tineri remarcabili prin proiectele lor cu impact puternic asupra comunităților din care fac parte, la Gala Matei Brâncoveanu 2020. În cadrul evenimentului, publicul îi va cunoaște mai bine pe Tudor Baciu, Carmen Chindriș, Ana Maria Ciobanu, Edmond Niculușcă și Raluca Selejan, cei cinci finaliști care au intrat în cursa pentru marele premiu oferite de Fundația Alexandrion. Gala Matei Brancoveanu va fi difuzată live pe pagina de Facebook a Fundației Alexandrion, pe 14 iunie, începând cu ora 19:00.

Toți cei cinci finaliști vor fi premiați, fundația Alexandrion acordând patru premii în valoare de 1.500 euro și marele premiu în valoare de 12.000 de euro. Publicul decide, prin campania de vot online lansată în urmă cu aproape trei săptămâni, către cine va merge marele premiul al Galei Matei Brâncoveanu 2020. Închiderea sistemului de vot se va face chiar în cadrul galei, urmând ca imediat să fie anunțat și clasamentul final al câștigătorilor. Aproximativ 20.000 de voturi au fost înregistrate până la această oră, pe www.fundatia-alexandrion.ro, unde publicul este invitat să voteze în continuare pentru desemnarea marelui câștigător al Galei Matei Brâncoveanu 2020.

Invitată în Clubul de Seară, la Europa FM, Marinela Ardelean, deţinătoarea titlului de cel mai bun somelier al României şi un degustător de vin cunoscut la nivel mondial, ambasadoarea Galei Matei Brâncoveanu 2020, a vorbit despre cei cinci finaliști rămași în cursa pentru marele premiu de 12.000 de euro oferit de Fundația Alexandrion

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Gala Matei Brâncoveanu 2020 va fi prezentată de actorul Pavel Ulici, cunoscut pentru rolurile interpretate în producții românești și internaționale, iar Doru Trascău și Andrei Zamfir de la The Mono Jacks vor interpreta live, în formulă acustică, piesele trupei îndrăgite de publicul larg.

Cei cinci finaliști sunt, fiecare, susținuți de profesioniști cunoscuți publicului, cu experiență bogată în domeniile lor de activitate.

Tudor Giurgiu îl susține pe Tudor Baciu, tânărul care de peste cinci ani străbate țara în lung și în lat cu caravana sa cinematografică, Cinemobilul.

Victoria Asanache
o susține pe Carmen Chindriș, tânăra care oferă cazare și masă pacienților oncologici veniți la Sibiu pentru radioterapie prin Asociația Sus Inima.

Irina Păcurariu este susținătoarea Anei Maria Ciobanu, tânăra reporteră care abordează subiecte precum inegalitatea socială, violența în familie, sărăcie, discriminare și educație la DoR.

Marius Constantinescu îl susține pe Edmond Niculușcă, tânărul care încearcă să pregătească locuitorii centrului Bucureștiului pentru următorul mare cutremur, la ARCEN.

Sandra Ecobescu o susține pe Raluca Selejan, tânăra care de mai bine de patru ani pune lectura pe harta culturală a Timișoarei, la librăria La Două Bufnițe.

Gala Matei Brâncoveanu 2020 va fi difuzată live pe pagina de Facebook a Fundației Alexandrion, pe 14 iunie, începând cu ora 19:00. Mai multe informații despre Gala Matei Brâncoveanu sunt disponibile pe www.fundatia-alexandrion.ro.