Christina Aguilera va lansa un nou album

Christina Aguilera a anunţat că revine pe piaţa muzicală cu un nou album, pe care îl consideră ‘o renaştere’.

După ce albumul ‘Bionic’, lansat în 2010, a fost considerat de critica de specialitate un fiasco, Christina Aguilera promite că de data aceasta va lua pe toată lumea prin surprindere. Nu a anunţat data lansării sau prea multe detalii, dar a vrut să-i asigure pe fani şi jurnalişti că au motive să stea cu ochii pe ceea ce va urma.

Aguilera a declarat, într-un interviu recent, că piesele noului album, al şaptelea din cariera sa, vor fi ‘superexpresive’ şi amuzante, dar vor fi punctate, de asemenea, cu momente ‘supervulnerabile’. Pentru acest album, artista a colaborat cu Cee Lo Green, unul dintre foştii colegi alături de care a jurizat concursul ‘Vocea Americii’.

Primul extras pe single se numeşte ‘Your Body’ şi este produs de Max Martin, care semnează şi producţia celui mai recent hit al Christinei Aguilera ‘Moves Like Jagger’, interpretat de aceasta împreună cu trupa Maroon 5.

‘Am trecut prin multe de la lansarea ultimului album, am fost în juriu la «Vocea Americii», am divorţat… Aşa că acesta poate fi interpretat şi ca un fel de renaştere a mea’, mărturiseşte cântăreaţa.