Chris Brown şi-a şters contul de Twitter

Sfârşitul de an nu este deloc unul bun pentru Chris Brown.

După ce avut parte de mai multe campanii de boicotare a concertelor sale, pornite de fanii supăraţi pentru comportamentul său violent cu Rihanna, Chris Brown are probleme acum şi în reţelele sociale.

Duminică, Jenny Johnson a stârnit furia rapperului după ce a publicat pe Twitter un comentariu acid sub mesajul postat de Chris Brown, în care acesta se plângea fanilor săi, spunându-le că i se pare că arată prea ‘bătrân’ pentru vârsta lui reală, informează site-ul revistei New Musical Express, citat de Mediafax.

‘Ştiu asta! Faptul de a fi un nemernic bun de nimic poate să îmbătrânească cu adevărat o persoană’, a scris Jenny Johnson.

Chris Brown a reacţionat cu vulgaritate la acest atac, postând pe Twitter următorul mesaj: ‘Scoate-ţi proteza înainte să îmi faci sex oral, târfo!’.

Aceste schimburi de replici virulente au avut loc la doar o zi după ce Rihanna a postat pe Twitter o fotografie cu Chris Brown, în care rapperul, cu torsul gol, pare că doarme pe un pat. Rihanna şi Chris Brown au fost văzuţi de mai multe ori împreună în public în ultimele luni, cea mai recentă întâlnire a lor având loc joi seară, într-un club din Berlin.

Cu toate acestea, cei doi muzicieni au infirmat în repetate rânduri informaţiile potrivit cărora ar forma din nou un cuplu.

Chris Brown şi-a mai şters o dată contul de Twitter în 2009, după o serie de mesaje foarte dure la adresa lanţului de magazine Walmart şi a altor distribuitori comerciali, susţinând că aceste companii au refuzat să vândă în magazinele lor un album al său, ‘Graffiti’, lansat după ce a agresat-o pe Rihanna.

Brown a fost plasat în regim de libertate condiţionată pentru o perioadă de cinci ani şi condamnat la şase luni de muncă în folosul comunităţii, după ce a pledat vinovat în procesul în care a fost acuzat că a bătut-o pe fosta lui iubită Rihanna, cu o zi înainte de gala de decernare a premiilor Grammy din 2009.

Chris Brown este autorul pieselor de succes ‘Kiss Kiss’ şi ‘Run It’. Cel mai recent album al său se intitulează ‘Fortune’, lansat în iunie 2012.