Confidenţialitate

Cher, în fruntea paradei LGBT din Sydney

Cântăreaţa americană Cher va conduce tradiţionala paradă organizată în fiecare an de comunitatea LGBT din oraşul australian Sydney, au anunţat organizatorii.

“Sydney Gay and Lesbian Mardi Gras este încântată să vă confirme că superstarul pop, legenda LGBT şi profilica scriitoare pe Twitter Cher va fi cap de afiş la Mardi Gras Party 2018, ce va avea loc sâmbătă, 3 martie”, potrivit unui comunicat oficial.

“Cher reprezintă aceeaşi libertate neînfricată care a făcut comunitatea LGBT să devină atât de rezistentă şi de puternică, devenind ea însăşi o adevărată legendă a comunităţii gay”, a declarat Terese Casu, preşedintele executiv al asociaţiei care organizează acest eveniment.

În vârstă de 71 de ani şi superstar al muzicii pop, Cher este renumită pentru vocea ei contralto. Diva a lansat piese de mare succes, care au ajuns pe primele poziţii ale topurilor muzicale în fiecare dintre ultimele cinci decenii, iar albumele sale s-au vândut în peste 100 de milioane de copii pe plan mondial.

De asemenea, ea este unul dintre puţinii artişti care are în vitrină 4 dintre premiile majore decernate de industria de divertisment americană, anume Oscar, Emmy şi Grammy.

La ediţiile precedente ale Mardi Gras Party, au concertat vedete precum Kylie Minogue, Cyndi Lauper sau regretatul George Michael.

Parada a fost organizată pentru prima dată la Syndey în 1978, în semn de protest faţă de modul în care guvernul Australiei trata comunitatea LGBT locală.

Australia a legalizat, luna trecută, căsătoriile între persoane de acelaşi sex.