Confidenţialitate

Chef Adi Hădean revine cu precizări despre scandalul SIAL Paris

Pe pagina de Facebook, Chef Adrian Hădean a reacționat miercuri seara, după ce transmisiunea video făcută de el de la Paris a trezit multe dezbateri în România.

”M-am gândit aproape 3 ore înainte de a face live-ul de alaltăieri de pe Facebook, care a ajuns la aproape 2 milioane de oameni în 24 de ore. Am cântărit bine faptul că mesajul meu va fi folosit împotriva cabinetului tehnocrat, după cum am luat în calcul și faptul că vor fi voci care vor spune că am fost plătit să fac asta tocmai pentru a lovi în Guvern.

Politicianismul românesc nu se dezminte și tot ce am intuit, se petrece. Jurnaliști care mă sună și-mi pun întrebări de genul “nu-i așa că acest guvern tehnocrat e rău și incompetent?”. Politicieni care încearcă să prindă un val. “Prieteni” care mă avertizează grijuliu tendențios.

Adevărul e că postarea mea nu e despre Dacian Cioloș, pe care-l respect. Nu e nici despre ministrul economiei, pe care nu-l cunosc și care, apropo, va veni duminică în direct la Medium Rare la Europa Fm pentru a vorbi despre această criză. Postarea mea e despre niște români umiliți printre străini, de alți români care ar fi trebuit să-i ocrotească și să-i ajute. Sau măcar să nu-i încurce. Și mai e și despre declinarea, respectiv asumarea responsabilității. Cred că ne e clar tuturor că oamenii care mențin în viață acest sistem metastazat și lipsit de empatie sunt acolo din 1989 încoace și că acest nou eșec nu-i decât un alt simptom al eficienței sistemului.

Fiind lipsiți de rușine, politicieniii profită de această situație pentru a se răfui între ei, fie direct, fie prin intermediul unor -hai să le spunem- jurnaliști. Treaba asta nu ajută pe nimeni. Noi rămânem tot …promovați și cu banii luați.
PS: când ți se revarsă canalizarea, chemi vidanja și începi treaba chiar de jos, nu te apuci să schimbi becurile prin casă.”

În exclusivitate la Europa FM, Adi Hădean va discuta despre acest târg cu ministrul Economiei şi Comerţului, Costin Borc, duminică la Medium Rare.