Confidenţialitate

CFR SA: Deranjamentul tehnic la bariera de la Petricani a fost remediat

Sistemul de semnalizare de la trecerea la nivel cu calea ferată la kilometrul 11+046, linia CF Băneasa – Pantelimon, zona Cartierului Pipera a fost remediat după ce s-a defectat „din cauza unui deranjament semnalat la una dintre cumpenele barierei”, transmite CFR SA. Deranjamentul s-a produs în urmă cu aproape 50 de minute, iar cauza va fi stabilită de personalul specializat al SRCF București.

UPDATE 18:45. CFR SA: Deranjament remediat la bariera din cartierul Pipera

„Vă informez că deranjentul la sistemul de funcționare a barierelor automate de la trecerea la nivel cu calea ferată, situată între stațiile Băneasa și Pantelimon, la km 11+046, a fost remediat, traficul feroviar fiind reluat în condiții normale, cu viteza maximă de circulație.

De asemenea, menționez faptul că, personalul de intervenție al SRCF București va rămâne pe teren, până la fluidizarea traficului rutier în zona pasajului. Adresăm încă o dată scuze participanților la traficul rutier și le mulțumim pentru înțelegere”, transmite CFR SA.

Știre inițială: CFR SA: Deranjament tehnic la bariera de la Petricani

„Vă informez că sistemul de semnalizare de la trecerea la nivel cu calea ferată de la km 11+046, linia CF Băneasa – Pantelimon, zona Cartierului Pipera, nu funcționează în condiții normale, din cauza unui deranjament semnalat la una dintre cumpenele barierei.

Menționez faptul că deranjamentul s-a produs în jurul orei 17.23, cauza urmând a fi stabilită de personalul de specialitate al SRCF București, care s-a deplasat la față locului pentru constatări și remediere.

Până la remedierea situației, trenurile circulă pe raza de acțiune a instalației de semnalizare a pasajului din zona Pipera cu 20 km/h, viteza redusă reprezentând o măsură de siguranță atât pentru traficul rutier, cât și pentru traficul feroviar.

Adresăm scuzele necesare conducătorilor auto și îi asigurăm că personalul de intervenție al SRCF București va depune toate eforturile pentru remedierea deranjamentui în cel mai scurt timp”, transmite CFR SA.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Cluj: Directorul general al CNAIR, suspendat din funcție. Eugen Cecan a avut concediu medical plătit timp de 938 de zile | AUDIO