CELE MAI COOL DESTINAȚII DIN EUROPA ALE ANULUI 2018: Viena

O nouă zi și o nouă călătorie într-una dintre cele mai interesante destinații din Europa, pe Drum cu Prioritate: Viena.

Noul Mitsubishi Eclipse Cross este deja disponibil din această săptămână la dealerii autorizați Mitsubishi, așa că hai să-l scoatem la plimbare până la Viena, că tot se apropie Crăciunul.

De la punctele de graniță din vestul țării și până la Viena mai sunt doar vreo 450 de km – cei mai mulți pe autostradă.
Daca veți conduce întins și regulamentar, ajungeți în 4-5 ore. Autostrazile sunt impecabile. În schimb, dacă aveți timp și chef să vă abateți, aveți alte două capitale europene chiar în drumul vostru: Budapesta, în Ungaria, și Bratislava – în Slovacia.

La Viena vă așteaptă multe târguri de Crăciun, concerte de sărbatori și vestitul Concert de Anul Nou al Filarmonicii Vieneze. Aveți multe activități de iarnă este o destinație preferată pentru cumpărături, dar în primul rând e un minunat oraș turistic.

Palatul Schönbrunn – fosta reședință imperială de vară a Habsburgilor, Gradina Zoologică Schonbrunn – care e cea mai veche ZOO din lumea vestică, are 265 de ani, Palatul imperial Hofburg sau Muzeul de istorie naturală – sunt doar câteva exemple. De asemenea, multe parcuri și multe străzi pe care să vrei să te plimbi.

Iar aici noul Mitsubishi Eclipse Cross o să se dovedească extrem de util, pentru că are tehnologie Multi around monitor: adică mașina e dotată cu camere video care afișează pe ecranul de bord o imagine la 360 de grade. Vezi de jur-împrejurul mașinii și asta este extrem de util  în destinații turistice și vrem să parcam în spații strâmte.
Verificati regulile de parcare și nu uitați să cumpărați vigneta pentru autostrăzi – e necesară și în Austria,dar  și în Ungaria și Slovacia.

Pentru o aventură completă în Viena, noul Mitsubishi Eclipse Cross, disponibil din această săptămână la dealerii autorizați ai mărcii se va potrivi perfect: este un SUV Coupe dinamic și sportiv, care te ajută sa ieși în evidență și să faci o impresie bună oriunde ai alege să călătorești. Informații suplimentare despre noul model sunt disponibile pe siteul mitsubishi-motors.ro.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.