CELE MAI COOL DESTINAȚII DIN EUROPA ALE ANULUI 2018: Kotor, una dintre cele mai căutate destinații din Muntenegru

Pornim din nou la dum, că doar avem prioritate: noul Mitsubishi Eclipse Cross este deja disponibil din această săptămână la dealerii autorizați Mitsubishi, așa că hai să-l scoatem la plimbare.

Din topul destinațiilor pe care vi le recomandăm sa le vizitați în anul care vine nu poate lipsi localitatea KOTOR din Muntenegru. Pentru că e un loc inedit dar și pentru drumul spectaculos până acolo. Kotor este un fost canion scufundat și se află pe lista celor mai frumoase golfuri din lume.

Ieșiți din România și, pentru început, intrați în Serbia. Odata ajunși acolo, daci vreți să vă opriți pentru a vizita Belgradul, cu atât mai bine! E un oraș vibrant, cu arhitectură și vestigii din perioade istorice diferite.

Dar hai să ieșim din Serbia și să intrăm în Muntenegru, pentru că spre el ne îndreptăm. Apropo, Mitsubishi Eclipse Cross ajută mult la drum lung, nu doar că e spațios, dar e și mult loc de bagaje, plus dotări de siguranță de ultimă oră: control adaptiv al vitezei de croazieră, avertizare de unghi mort la depășire, avertizare sonoră de părăsire de bandă. O plăcere să conduci la drum întins!

Daca veniti dinspre Budva aveți opțiunea rapidă prin tunelul de după Radanovici și ajungeți în cam 45 de minute. Există și drumul pitoresc prin Tivat, Muo.

Parcările din Kotor sunt în port sau la nord de cetate, la un preț destul de accesibil.

Sunt foarte multe biserici mici pe străduțele cteății, 14 mai precis, dar cea mai populară este Biserica Sfântului Trifon, patronul orașului.

Pentru o aventură completă în Kotor, noul Mitsubishi Eclipse Cross, disponibil din această săptămână la dealerii autorizați ai mărcii se va potrivi perfect: este un SUV Coupe dinamic și sportiv, care te ajută sa ieși în evidență și să faci o impresie bună oriunde ai alege să călătorești. Informații suplimentare despre noul model sunt disponibile pe siteul mitsubishi-motors.ro.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.