Confidenţialitate

Cea mai mare expediție umanitară cu voluntari din România: “LIFE for NEPAL 2017”

LIFE for NEPAL 2017” este cea mai mare expediţie umanitară cu voluntari din România care fac voluntariat internaţional.

Scopul expediţiei umanitare este de a dota cu aparatură medicală şi consumabile spitalul Manmohan Memorial Community care deserveşte circa 1,5 milioane de locuitori.

Se vor face intervenţii medicale şi chirurgicale de către medicii români voluntari în această campanie, la același spital.

Campania vizează și școlile din regiunile în care va ajunge expediția umanitară. Acestea vor fi dotate cu rechizite şcolare, consumabile, aparatură, cărţi în limba engleză şi jucării educaţionale.

Totodată, echipe mobile – medicale şi educaţionale – vor face voluntariat în regiuni sărace şi greu accesibile din Nepal.

Expediţia este organizată de Volunteer for Life în colaborare cu Life Education for All şi în parteneriat cu Manmohan Memorial Community Hospital şi Cold Feet Adventures şi se va derula în Nepal (Kathmandu, Pokhara, Chitwan, Thamel) în perioada 1-23 iunie 2017.

Are nevoie, însă, de sprijin pentru procurarea materialelor necesare. Cine dorește să afle mai multe poate consulta pagina de Facebook a expediției.