Confidenţialitate

Ce să nu uiți în ziua nunții (P)

Una dintre cele mai frumoase zile din viața unei femei este ziua în care își unește destinul cu bărbatul pe care îl iubește. Emoțiile pregătirilor de nuntă se activează de fiecare dată când te implici în partea de organizare, dar, cu siguranță, vor fi fără limite în ziua evenimentului. Îți reamintim câteva lucruri pe care nu ar trebui să le uiți:

  •  Știm că alegerea unei rochii de mireasă îți poate da bătăi de cap, mai ales până găsești modelul care să se potrivească cu imaginea pe care ți-ai făcut-o despre acest eveniment. Poți încerca să-ți arunci un ochi și pe Emag. Asigură-te că ai găsit perechea de pantofi potrivită și accesorii pe măsură. Dacă ești superstițioasă și nu vrei să folosești perle la nuntă, poți încerca un colier și o pereche de cercei cu pietre prețioase sau semi-prețioase. Lasă rochia să fie vedeta, așa că mizează pe modele discrete.
  • Pune bine verighetele pe care le-ai comandat în prealabil. Ține cont de faptul că la anumite modele, dacă nu găsești mărimea potrivită în magazin, vânzătorul e posibil să fie nevoit să colaboreze cu alte magazine din țară sau chiar să apeleze la furnizori externi. După ce le-ai achiziționat în timp util și vrei să le gravezi, la fel, discută cu vânzătorul dacă îți poate asigura acest serviciu.
  • Nu neglija nici lenjeria de corp care trebuie să fie sexy, dar în același timp comodă. Oricum nu face rabat la calitatea materialului. Poți opta pentru un body din dantelă sau set, corset sau sutien și slip din tul. Dacă este puțin mai rece afară poți să achiziționezi un portjartier pe care să-l atașezi unei perechi de ciorapi albi sau ivory.
  • Machiajul, coafura, manichiura și pedichiura trebuie să fie impecabile. Pentru machiaj, folosește nuanțe naturale și este de preferat să apelezi la un make-up artist care să folosească produse rezistente la apă pentru a arăta bine cât mai mult timp. Coafura nu trebuie să fie exagerat de elaborată, dar trebuie să se potrivească cu rochia. Poți să alegi bucle lejere, un coc simplu, la ceafă sau să îndrepți bine părul și apoi îl poți prinde într-o coadă de cal. Nu în ultimul rând, manichiura și pedichiura trebuie să fie în tonuri de nude sau roz, poate chiar French, care să păstreze tonul romantic.
  • Rezervă din timp un fotograf specializat în nunți. Va putea să surprindă anumite gesturi și cadre la care te vei uita cu plăcere de-a lungul timpului. Nu uita să-i inviți alături și pe cei dragi care participă la eveniment și, eventual, creează un corner special, unde vor putea să se amuze copios și să plece acasă cu o amintire instant.

Foto: Pettine/Unsplash